CasaVilaDuplexRahovaAlexandriei 100.000E280mp terenVANDUT

Descriere casa vila

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

1. Beneficii oferite de zona: Ansamblul Activimob House Residence, se afla amplasat aproape de Soseaua Alexandriei in apropiere de Leroy Merlin, Mega Image si de mijloace de transport. 

 2. Beneficii tehnice ale ofertei:  Proiectul imobiliar Activimob House Residence, dispune de un numar de 4 vile, fiecare avand curte proprie. Duplex urile au un regim de inaltime p+1+m, mansarda fiind locuibila deoarece deasupra etajului 1 este turnata placa de beton.  Vila contine 5 camere, living la parter si 3 dormitoare spatioase cu 2 balcoane pe etaj si un dormitor matrimonial - adica dormitor cu baie in camera -   si inca o camera la mansarda!  Casele au in proprietate teren total  280mp. Constructia este ridicata si se lucreaza la interior. Pozele sunt de la acelasi stil de duplex uri dar care s-au vandut. Avantajul la aceste case este faptul ca va puteti alege finisajele. Imobilulul se vinde complet finisat cu gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie pvc obiecte sanitare in baie, centrala proprie, calorifere, usi interior si usa metalica. Casele vor fi bransate la gaze, curent si apa- canalizare oras. Contorizarile sunt individuale pentru fiecare locatie in parte, cu acces catre centrele comerciale din zona - Penny, Mega Image, Lidl, Cora. PRETUL este de 100.000E, se accepta si credit bancar. COMISION 0 LA CLIENT!

La noi veti gasi tot ceea ce cautati la o casa. Curte mare cu loc de parcare. Terasa  in spatele vilei. Spatiu amenajat cu gazon si curte luminata. Living spatios. Dormitoare mari si  luminoase cu balcoane si un dormitor este matrimonial. Si de asemenea dezvoltatorul s-a gandit la toate ..inclusiv si spatii de depozitare: debara si dresing!

Va asteptam acasa! 

 3. Situatia juridica: acte la zi

ID ACTIV IMOB: 198691ID Oferta: 198691

Pret Vanzare: € 100,000 
Numar Camere:5
Zona:Alexandriei
Suprafata utila:180 mp
Reper:Rostar
Strazi:Pietruite
Numar Dormitoare:4
Tip casa:Duplex
Numar Bai:4
Regim Inaltime:1
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2018
Suprafata Teren:250 mp
Acces:RATB
Destinatie:Locuinta
Disponibilitate:Libera
Actualizat la: 18 Martie 2019
Numar de afisari: 908

Caracteristici generale

  • Acces Casa: RATB
  • Destinatie: Locuinta
  • Incalzire Casa: Centrala Termica
  • Materiale: Caramida Porotherm
  • Stadiu Finisare: Finisat
  • Strazi: Pietruite
  • Structura Casa: Caramida
  • Tip Casa: Duplex
  • Utilitati: Curent Apa Canalizare Gaz Cablu TV
  • Vecinatati Spatii: Autobuz Supermarket