ACTIV IMOB CAMPUS

Descriere ansamblu

Cel mai nou ansamblu rezidential, localizat foarte aproape de Lacul Siutghiol in zona Campusului Universitatii Ovidius, statiunea Mamaia, Satul de Vacanta, restaurante si alte zone de divertisment care fac locatia sa fie foarte atractiva din punct de vedere al amplasamentului.
Este un proiect cu viziune moderna, construit la standarde de calitate ce pot satisface cei mai exigenti cumparatori.
Blocul are regim de inlatime, demisol parter plus trei etaje, avand structura de rezistenta din beton armat si zidarie din BCA, fatadele exterioare sunt izolate cu vata bazaltica, tencuieli decorative si tamplarie tripan de calitate superioara, spatiul vitrat fiind deosebit de generos, fiecare apartament avand lumina naturla pe tot parcusul zilei.
Apartamentele din proiect se predau complet finisate la cheie, fiecare apartament avand centrala proprie, incalzire in pardoseala, cu finisaje interioare incluse. La demisolul blocului, sunt disponibile locuri de parcare, iar accesul la fiecare etaj se poate face cu lift.
Sunt disponibile patru tipuri de apartamente de 2 camere la primul nivel cu suprafete construite incepand de la 73,66 mp, 86,15 mp, 88,5 mp si 93mp. Apartamentele cu 3 camere au o suprafata construita de 113,34 si cele de 4 camere au o suprafata construita de 138mp. 
Vederea catre Lacul Siutghiol va aduce un plus de relaxare si frumusete!
 

Oferte in ansamblu

Campus 2 camere etaj 1
107.500 EUR

, Constanta

  • 71 m2
  • 2 camere
  • 1 bai
vanzare 7.6.2022