Green Residence
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Green Residence

      Proiectul Green Residence este situat in zona de sud a Bucurestiului, pe Soseaua Giurgiului si este format din sapte vile P+1+M si un bloc cu regim de inaltime P+3+M.
      Structura de rezistenta este realizata din stalpi, grinzi si placi de beton armat, peretii exteriori sunt din caramida eficienta termic, iar izolatia exterioara din polistiren cu grosimea de 10cm. Acoperisul este realizat din tabla tip Lindab, iar ferestrele sunt din geam tip termopan cu tamplarie PVC.
       Unitatile locative se predau finisate complet, bransate la utilitati (gaze, curent, apa, canalizare) si contorizate individual.
       Accesul se face pe strada asfaltata, iar intrarea in complex este privata, pe baza de bariera telecomandata.
       Vilele au o suprafata utila de 127mp si au la parter sufrageria, bucataria inchisa si un grup sanitar, la etajul unu doua dormitoare si o baie, iar la mansarda doua dormitoare si o baie. Fiecare unitate beneficiaza de curte in proprietate si doua locuri de parcare.
       Blocul contine garsoniere (37-42mp), apartamente cu doua camere (41-64mp) si apartamente de trei camere (60-115mp). Apartamentele de la parter beneficiaza de curte in proprietate.
       Se poate achizitiona si loc de parcare in incinta.
 
Preturi:
Garsoniere: 35.000 - 37.500 euro
Apartamente 2 camere: 42.000 - 55.000 euro
Apartamente 3 camere : 60.000 - 89.000 euro
Vile: 99.000 euro
 
Pretul include TVA 5% 
Se accepta orice tip de credit ipotecar, de asemenea exista posibilitatea achizitionarii prin plata unui avans si rate direct la dezvoltator.
Predare mai 2021
 
 
 
 
 

Contacteaza agent