Optim Rezidence 2 - Perlungirea Ghencea
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Optim Rezidence 2 - Perlungirea Ghencea

 BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:
1. Beneficii oferite de zona:
- proiectul se afla amplasat aproape de Cartierul Latin, la aproximativ 10 minute de mers pe jos pana la mijloace de transport, Mega Image, si magazine comerciale de pe Prelungirea Ghencea.
- in zona sunt mai multe gradinite si scoli
 2. Beneficii tehnice ale ofertei: 
- imobilul dispune de apartamente cu 2 camere si 3 camere, intr-o gama variata de compartimentari.  Imobilul este construit pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara a apartamentelor este din  caramida Porotherm, peste care s-a montat  sistemul termoizolant din polistiren de 10.
- fiecare apartament dispune de: incalzire cu centrala proprie, usa metalica exterioara, geamuri termopan, sistem de detectare a gazelor, tencuiala lavabila alba, gresie si faianta, obiecte sanitare, parchet laminat. - Cele de la parter au balcon dar si curte de aproximativ 60 mp.
- blocul va fi racordat la toate utilitatile: apa si canalizare, lumina si gaze. 
- imobilul are finializare martie 2020.  
- pretul pentru un apartament 2 camere  porneste de la 46000E de 54 mp pana la 57000 la apartamentele de 2 camere cu curte de 60 mp si 54 mp.
 - Apartamentele de 3 camere sunt la pretul de 72000E la 87 mp.
- Locul de parcare este de 2000E la vanzare sau 150E pe an la inchiriere. Locurile de parcare vor avea numar cadastral.
- Randarile prezentate sunt de la acest imobil iar pozele sunt reprezentative de la alt bloc vandut de acelasi dezvoltator.
In acest moment apartamentele sunt la alb si aceasta poate constitui un avantaj, deoarece va puteti alege finisajele dorite, finisaje ce intra in pretul apartamentului, intr un anumit buget alocat de dezvoltator.

Veniti, vizionati si vedeti daca este ceea ce cautati! Comision 0 la cumparator !
3. Situatia juridica:
- Acte in lucru
- Achizitionarea apartamentelor se face prin plata cash , prin credit bancar dar si cu plata in rate la dezvoltator. La plata in rate se solicita un avans minim de 50% din pretul apartamentului dorit.
4. Unde se poate petrece timpul liber: La aceasta oferta, la parterul blocului, avem si apartamente cu curte de aproximativ 60 mp, curte in care va puteti amenaja un foisor sau un spatiu de joaca pentru copiii dumneavoastra.
 

Contacteaza agent