Resita, Apartam. curte comuna, 1Cam., Muncitoresc - ID 206085

Resita, Apartam. curte comuna, 1Cam., Muncitoresc

ID: 206085, Muncitoresc, Resita, 7725 afisari

21,900 EUR

1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

- Apartament situat la curte comuna, cu inca 4 apartamente, constructie din caramida, acoperis fara probleme, confort 1 decomandat, compus din; 1 camera spatioasa, 1 bucatarie patrata, 1 baie cu geam, 1 hol la intrare, totul la suprafata de cca. 42 mp.

- Apartamentul este izolat interior, are o curte proprie, micuta, detine centrala termica si soba de teracota, ferestre termopan, parchet, gresie si faianta in baie si bucatarie, cu put in curte.

- Amplasarea apartamentului este, cu siguranta, un factor foarte important. Acest apartament este situat la curte comuna intr-o zona linistita care ofera acces facil  catre punctele de interes ale orasului. In vecinatate se gasesc magazine, centre comerciale, scoli, iar curtea imobilului este foarte curata si ordonata.

- Apartamentul este ingrijit si nu prezinta urme de infiltratii.

- Se vinde nemobilat, iar pretul este negociabil.

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe singurul site de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro. Va multumim!

2. Beneficii oferite de zona:
- foarte aproape de statii de autobuz in ambele sensuri;
- la 20 min. de Inspectoratul Judetean de Politie;
- la 2 min. de mijloc transport in comun

- la 15 min.Complex comercial HEHN unde se gasesc sedii de banci, farmacii etc.;
- la 15 min. de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa;
- la 10 min de Policlinica SMF si Corpul Administrativ Taxe si impozite al Primariei Resita.

3. Situatia juridica:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.

4. Unde se poate petrece timpul liber:
- se afla in imediata apropiere a mai multor baruri si restaurante, precum si a unor farmacii si supermarketuri (Kaufland, Lidl);
- la 10 min de Centrul comercial Nera unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, pub-uri, fast-food si diferite magazine;

- la 10 min. de parc;
- la 15 minute de Sala Sportului.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL OFICIAL DE IMOBILIARE AL ORASULUI: resita.activimob.roMULTUMIM!

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ACTIVIMOB ID: 219421

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Muncitoresc
  • Suprafata utila: 35 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: parter/0
  • Numar Bai: 1
  • Numar Camere: 1
  • An Constructie: 1955
Localizare pe harta

Muncitoresc, Resita

0770648478 Ne puteti contacta pe