Resita, Apartament curte comuna 1 Cam., Muncitoresc - ID 206085
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Resita, Apartament curte comuna 1 Cam., Muncitoresc

ID: 206085, Muncitoresc, Resita, 6786 afisari

20,000 EUR

1.BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

 Proprietatea este un apartament la casa, la parter, fara etaj superior, aflat intr-o curte comuna cu inca 5 apartamente. Este formata din 1 sufragerie, 1 antreu, 1 bucatarie, 1 baie cu geam de aerisire, 1 camara si o curte ingradita cu un zid.

Detine atat centrala termica cu instalatie pe cupru, cat si teracota pentru incalzire, iar zidurile sunt izolate pe interior. De-asemenea, are usa de la intrare si geamurile din termopan.

Are aplicate gresie, faianta si podele laminate.

Apartamentul se vinde mobilat sau nemobilat, in functie de preferintele cumparatorului, pretul fiind usor negociabil

Apartamentul este curat, ingrijit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut, iar acoperisul este in stare buna.

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro.  Va multumim!

2. Beneficii oferite de zona:

- apartamentul se afla la in apropiere de Catedrala Ortodoxa si Piata Republicii;

- in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun.

3. Situatia juridica:

Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office. 
Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.

4. Unde se poate petrece timpul liber:

- la 8 min. de Parcul Central special amenajate pt copii;
- la 8 min. de sala de fitness si forta;
- in imediata apropiere a Bulevardul principal si Piata Republicii, unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food si diferite magazine;

- la 5 min. de gradina zoologica.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL OFICIAL DE IMOBILIARE AL ORASULUI: resita.activimob.roMULTUMIM!

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ID ACTIV IMOB:206085

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Muncitoresc
  • Suprafata utila: 35 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etaj: parter/0
  • Numar Bai: 1
  • Numar Camere: 1
  • An Constructie: 1955
Localizare pe harta

Muncitoresc, Resita

0770648478 Ne puteti contacta pe