Apartament B.dul Eroilor de la Tisa - ID 207676
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Apartament B.dul Eroilor de la Tisa

ID: 207676, Vest, Timisoara, 2061 afisari

270 EUR / luna

BENEFICII PENTRU CHIRIASUL ACESTEI PROPRIETATI: Comision ZERO pentru Agentie!!!Sunt de inchiriat 2 apartamente in aceiasi scara!!!Tel Contact ptr. Vizionarea apartamentului;0745 654 199.                        

1.  Apartamentul este compus dintr-o camera living open-space cu bucataria, un dormitor,un hol la intrare, si o baie frumos amenajata.
- Aceasta se afla la etajul 2 din 3 al unui bloc cu lift functional, acoperisul neavand probleme. 
Mobilierul se prezinta intr-o stare foarte buna!
 -Ca sursa de incalzire, aceasta este prevazutea cu centrala termica pe gaz si instalatie de climatizare,ferestrele sunt din termopan, usa de la intrare este metalica; este aplicata gresie, faianta si parchet.
Imobilul este curat, ingrijit, aerisit, si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut! Se inchiriaza complet mobilat si utilat!(exact ca in poze) cu toate aparaturile electrocasnice si electronice.

Se doreste chirias de calitate si pentru o perioada indelungata de timp.                                                                2. Beneficii oferite de zona:
Proprietatea este amplasata intr-o zona linistita, cu strazi asfaltate si iluminate stradal. Imobilul se afla in imediata apropriere a statiilor mijloacelor de transport in comun, de gradinita si scoala. Acesta se afla  pe B-dul Eroilor de la Tisa unde se gasesc restaurante, farmacii, centre medicale, banci.

 3. Beneficii juridice:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificate si evaluate in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.

4. Unde iti poti petrece timpul liber:
1. In imediata apropriere de parc special amenajat pentru copii.
2.Pe Bulevardului principal, unde se gasesc restaurante, pizzeri,terase, magazine, etc.

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Numar Camere: 2
  • Zona: Vest
  • Suprafata utila: 30 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 2/3
  • Numar Bai: 1
  • An Constructie: 2008
Localizare pe harta

Vest, Timisoara

0747299251 Ne puteti contacta pe