Apartamente noi - ID 211940
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Apartamente noi

ID: 211940, , Constanta, 251 afisari

91,520 EUR +TVA

 Cartier rezidential nou in Constanta avand in constructie sau finalizate apartament cu 1,2,3 camere precum si o zona de case individuale sau duplex. Va prezentam pentru eventualul interes atasat schema unui apartament cu 2 camere avand la dispozitie toate informatiile necesare pentru achizitionarea oricarei variante. Cartierul Tomis Plus din care face parte oferta noastra este locuit in proportie de 70% de persoane sub varsta de 40 de ani, o zona linistita departe de zgomotul si poluarea orasului cu acces direct si facil catre A4, soseaua Tulcea-Delta precum si varianta Constanta catre Sudul litoralului sau statiunea Mamaia , la 2 minute de intrarea din Nord a orasului Constanta. Accesul catre cartier cu transportul in comun se face in  linie , acces catre mall si super-marketuri in imediata vecinatate precum si statii peco sau ATM-uri, clinica privata de prestigiu la 2 minute,supermarket-uri in interiorul cartierului, gradinita privata, locuri de joaca pentru copii,2 crese private existente,o cresa privata in planul de dezvoltare 2022 , cabinete stomatologice, diverse magazine si servicii asigurate in interior. Cartierul este in plina dezvoltare atat catre oras cat si catre zona Ovidiu. 

Apartamentele si casele se vand la stadiul de finisat cu toate utilitatie trase, instalate in interior , necesita doar mobilat imediat dupa achitare. 

Dezvoltatorul ofera sustinere si suport pentru finantare cu diferite banci si asistenta administrativa dupa dobandirea imobilului.

Pentru unitatile aflate in constructie cu finalizare in 2022-2023 se ofera varianta cumpararii prin plati pe stadii de constructie. 25-30% avans 30-40% la rosu diferenta la finalizare constructie-predare. Preturile practicate sunt sub cele din zona Mamaia-Mamaia Nord iar eventualele modificari de pret vor fi anuntate si discutate cu partenerii cumparatori in functie de situatie. 

Va recomandam cu profesionalism si incredere ca fiind cea mai buna zona din oras si la cel mai bun pret actual cu un viitor de continua dezvoltare intr-un cadru controlat oferindu-va astfel linistea fie ca sunteti constanteni sau doar veniti in vacanta. Pentru nerezidentinti in orasul Constanta se pot facilita servicii de administrare si intretinere a locuintei pe perioada cat nu sunteti prezenti in oras. Va rugam sa ne contactati. 

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona:
  • Suprafata utila: 73 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 5/10
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 2022
Localizare pe harta

, Constanta

0768844395 Ne puteti contacta pe