Resita, 3 Cam. Cf. 1 Dec., Lunca - ID 200842

Resita, 3 Cam. Cf. 1 Dec., Lunca

ID: 200842, Lunca, Resita, 14956 afisari

57,900 EUR

1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

- Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime, P+4 et., confort 1 decomandat, cu 3 camere; - 1 camera de zi foarte mare, open space, cu utilizare dubla (camera zi sau spatiu pentru luat masa), 1 spatiu de gatit amenajat in balconul generos,(cu proiect aprobat de Primaria Resita), cu acces din camera de zi, balcon 2, este cu deschidere totala in dormitor si necesita aprobarea Proiectului de constructie; 2 bai impecabile, baia mare dotata cu cada si geam de aerisire, un hol foarte generos, totul la o suprafata de cca. 100 Mp.;

- Apartamentul detine centrala termica functionala, geamuri termopan, usa metalica la intrare, are aplicate gresie si faianta, marmura in bucatarie, dar si podele laminate si parchet in camere;

- Zona imobilului este una excelenta, usor accesibila, in vecinatate se gasesc magazine, supermarketuri, centre comerciale, iar scara este foarte curata, ingrijita, administrata corespunzator.
- Apartamentul este foarte luminos, aerisit, curat si ingrijit, nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut, este ocupabil imediat.

- Se vinde partial mobilat si utilat, fara sa influenteze pretul, care este fix.

 Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe singurul site de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro.  Va multumim!

2. Beneficii oferite de zona:
- foarte aproape de statii de autobuz in ambele sensuri;
- la 7 min. de Complexul Comercial HEHN unde se gasesc sedii de banci, farmacii etc.
- la 7 min. de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa;
- la 10 min de Policlinica SMF si Corpul Administrativ Taxe si impozite al Primariei Resita.

3. Situatia juridica:

 Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detine contract de vanzare cumparare, cadastru intabulare.

4. Unde se poate petrece timpul liber:
- se afla in imediata apropiere a mai multor baruri si restaurante, precum si a unor farmacii si supermarketuri (Kaufland, Lidl);
- la 10 min de Centrul comercial Nera unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, pub-uri, fast-food si diferite magazine;

-la 7 minute de strand;
-la 1 min. de parc;
-la 4 minute de sala sporturilor.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SINGURUL SITE DE IMOBILIARE AL ORASULUI: resita.activimob.roMULTUMIM!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ID ACTIV IMOB: 200842

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Lunca
  • Suprafata utila: 80 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: parter/4
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 3
  • An Constructie: 1980
Localizare pe harta

Lunca, Resita

0770648478 Ne puteti contacta pe