Sos.Stefan cel Mare/metrou Obor 5 min 3 camere - ID 223044

Sos.Stefan cel Mare/metrou Obor 5 min 3 camere

ID: 223044, Stefan cel Mare, Bucuresti, 12 afisari

98,700 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

1. Beneficii oferite de zona:

Va prezin un apartament situat pe sos. Stefan cel Mare, care este una dintre arterele principale ale Bucurestiului, cunoscuta pentru accesibilitatea si facilitatile variate pe care le ofera.

Zona este excelent deservita de mijloacele de transport in comun, inclusiv autobuze, tramvai si statii de metrou in apropiere, asigurand conexiuni rapide catre orice parte a orasului:

- statie de autobuz nr. 330, 335, N10, tramvai nr. 1, 10, 16, 17 la 3 min de mers pe jos; 

- statia Metrou Obor la 5 min, statia de Metrou Stefan cel Mare la doar 12 min de mers pe jos.

Sos.Stefan cel Mare este un important centru comercial, cu numeroase supermarketuri, magazine de proximitate, buticuri și centre comerciale:

- Mega Image, cofetaria MarVio, Caffe Gelato, Crama Viisoara  le puteti gasi la doar 3 min de mers pe jos, facilitand cumparaturile zilnice si oferind o varietate de produse si servicii la îndemana;

- Veranda Mall la 12 min de mers pe jos.

In apropiere veti gasi Piata Obor, la doar 10 min de mers pe jos, cunoscuta pentru diversitatea si prospetimea produselor oferite. 

 Zona beneficiaza de acces facil la mai multe parcuri si spatii verzi:

- Parcul Circului la doar 8 min de mers pe jos, ideal pentru plimbari, jogging si activitati recreative etc.

Sos. Stefan cel Mare se afla in apropierea mai multor institutii de invatamand, incluzand scoli generale, licee si universitati, clinici private, farmacii si spitale, asigurand acces facil la servicii medicale de calitate.  

In concluzie,  sos.Stefan cel Mare este o locatie ideala pentru cei care doresc sa se bucure de toate avantajele vietii urbane moderne, avand acces la o gama larga de facilitati si servicii, intr-un mediu dinamic si plin de oportunitati.

2. Beneficii tehnice ale ofertei:

Apartamentul de 3 camere este situat la et 7 al unui bloc cu regim de inaltime P+8, cu o suprafata totala 62 mp, construit in anul 1961, incadrat in categoria U3.
Compartimentarea apartamentului este de tip semidecomandat si este alcatuit dintr-un living spatios, 2 dormitoare, bucatarie, hol, baie si balcon inchis cu geamuri termopan.
Livingul ofera un spatiu amplu si luminos, perfect pentru relaxare si socializare. Fereastra mare permite patrunderea luminii naturale pe parcursul intregii zile, creand o atmosfera primitoare. Zona de living este amenajata cu mobilier modern si de calitate.

Dormitorul principal impresioneaza  prin dimensiuni si confort. Acesta este dotat cu un pat matrimonial generos, noptiere, si un dulap spatios.

Cel de-al doilea dormitor a fost transformat intr-un dressing, oferind numeroase solutii de depozitare inteligente. Acesta dispune de rafturi, sertare si spatii de agatat, toate organizate pentru a maximiza spatiu si a facilita accesul la haine si accesorii. Aceasta amenajare adauga un plus de confort si functionalitatea apartamentului.

Bucataria open-space este complet utilata si echipata cu electrocasnice de ultima generatie, oferind un spatiu perfect pentru gatit si servit mese in familie sau cu prietenii.

Baia este amenajata cu finisaje de calitate si dotari moderne, incluzand o cabina de dus spatioasa, lavoar si toaleta. Designul minimalist si materialele alese contribuie la o atmosfera de spa si relaxare. 
Apartamentul dispune si de un balcon, oferind un spatiu suplimentar pentru relaxare sau pentru a savura o cafea in aer liber.

In concluzie, acest apartament de 3 camere combina armonios spatiile generoase, confortul modern si functionalitatea, fiind alegerea perfecta  pentru o viata urbana de calitate.

Blocul a fost expertizat si reabilitat termic exterior, este curat si ingrijit, iar vecinii sunt civizati.

3. Situatia juridica:

Actele sunt pregatite pentru tranzactionare.

Lipsit de sarcini.

Comision: 2 % din pretul tranzactionat.

Pentru vizionari este necesara planificarea din timp a vizitei, prezentarea actului de identitate si semnarea contractului de vizionare.

4. Unde se poate petrece timpul liber:

Parcul Circului, Sala Polivalentă Dinamo, Baziul de innot Dinamo

Restaurante, cafenele, cofetării, terase, La Plăcinte.

ID ACTIV IMOB: 222675 CASA te bucuri!!!

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Stefan cel Mare
  • Suprafata utila: 58 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: 7/8
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 3
  • An Constructie: 1961
Localizare pe harta

Stefan cel Mare, Bucuresti

0724278823 Ne puteti contacta pe