Resita, 3 Cam. Cf. 1 Dec., Lunca - ID 200842
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Resita, 3 Cam. Cf. 1 Dec., Lunca

ID: 200842, Lunca, Resita, 14564 afisari

57,000 EUR

1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime, P+4 et., confort 1 decomandat, cu 3 camere; - 1 camera de zi foarte mare, open space, cu utilizare dubla (camera zi sau spatiu pentru luat masa), 1 spatiu de gatit amenajat in balconul generos, cu acces din camera de zi, balcon 2, este cu deschidere totala in dormitor; 2 bai impecabile, baia mare dotata cu cada si geam de aerisire, un hol foarte generos, totul la o suprafata de cca. 100 Mp.;

- Apartamentul detine centrala termica functionala, geamuri termopan, usa metalica la intrare, are aplicate gresie si faianta, marmura in bucatarie, dar si podele laminate si parchet in camere;

- Zona imobilului este una excelenta, usor accesibila, in vecinatate se gasesc magazine, supermarketuri, centre comerciale, iar scara este foarte curata, ingrijita, administrata corespunzator.
- Apartamentul este foarte luminos, aerisit, curat si ingrijit, nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut, este ocupabil imediat.

- Se vinde partial mobilat si utilat, fara sa influenteze pretul, care este fix.

 Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe singurul site de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro.  Va multumim!

2. Beneficii oferite de zona:
- foarte aproape de statii de autobuz in ambele sensuri;
- la 7 min. de Complexul Comercial HEHN unde se gasesc sedii de banci, farmacii etc.
- la 7 min. de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa;
- la 10 min de Policlinica SMF si Corpul Administrativ Taxe si impozite al Primariei Resita.

3. Situatia juridica:

 Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detine contract de vanzare cumparare, cadastru intabulare.

4. Unde se poate petrece timpul liber:
- se afla in imediata apropiere a mai multor baruri si restaurante, precum si a unor farmacii si supermarketuri (Kaufland, Lidl);
- la 10 min de Centrul comercial Nera unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, pub-uri, fast-food si diferite magazine;

-la 7 minute de strand;
-la 1 min. de parc;
-la 4 minute de sala sporturilor.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SINGURUL SITE DE IMOBILIARE AL ORASULUI: resita.activimob.roMULTUMIM!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ID ACTIV IMOB: 200842

 

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Lunca
  • Suprafata utila: 80 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: parter/4
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 3
  • An Constructie: 1980
Localizare pe harta

Lunca, Resita

0770648478 Ne puteti contacta pe