Vila Prelungirea Ghencea Cartierul Latin 300 mp 235000E Comision 0! - ID 204651
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Vila Prelungirea Ghencea Cartierul Latin 300 mp 235000E Comision 0!

ID: 204651, Prelungirea Ghencea, Bucuresti, 1304 afisari

235,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE  1. Beneficii oferite de zona: Agentia Activ Imob ofera spre vanzare -  vila constructie noua, cu un teren liber  de aproximativ 300 mp  si o suprafata construita de 207 mp, amplasata in zona Prelungirea Ghencea in spatele Cartierului Latin. 

 2. Beneficii tehnice ale ofertei: Casa este construita pe grinzi si stalpi de beton de B250,  cu o fundatie de 1,10m adancime cu  pereti exteriori din caramida phoroterm de 30 cm Wienerberger, iar compartimentarea interioara este realizata cu caramida phoroterm de 20 cm. Casa este casa individuala cuplata si astfel intre cele 2 imobile , inclusiv la mansarda , zidul despartitor are grosime de 70 cm. Imobilul are  camere mari, luminoase,  mansarda openspace, spatii de depozitare, teren de joaca si dispune de 6 camere si 2 grupuri sanitare, 1 balcon si o terasa. Vila este  compusa din parter, etaj si mansarda locuibila si este compartimentata astfel : la parter living,   bucatarie cu bar si spatiu de dining, un dormitor, o baie mare cu geam de aeresire  si camera tehnica pentru centrala termica Viessmann cazan combi Vitodens 35 kW si masina de spalat. La etaj avem  3 dormitoare: un dormitor de aproximativ 25 mp cu balcon, un dormitor de 13 mp cu dressing si un dormitor mic de copil sau pentru un birou. Dormitoarele sunt finisate cu parchet laminat K278 Gray White de trafic intens. Pe holul etajului amenajat cu mocheta de trafic intens Bossanova Gray Black si balustrada din fier forjat cu model grecesc Glossy Black  si iluminat cu candelabru Redo Bolero Blac ,  avem o o baie frumos finisata cu faianta portenalata Cesarom Glossy si gresie portenalata Cesarom Matte Biola Verona, iar obiectele sanitare sunt de calitate superioara cu lavoare din sticla Black Red cu  robineti si capete termostatate tip Heimeier si accesorii aferente. La mansarda avem  o camera de 38 mp, amenajata si luminata de geamuri Velux si un spatiu de depozitare de 8mp. . In fata casei avem locul de parcare amenajat cu pavele si 2 terenuri cu gazon, iar spatele vilei se afla o terasa finisata cu gresie portelanata multicolora antiderapanta de exterior Cesarom Garden si rosturi Black Ceresit CE40  si un spatiu amenajat cu gazon.

Casa este racoradata la toate utilitatile si are actele la zi .

Pretul este de 235.000 E la vanzare si respective 2500E/luna la inchiriere.

Vila este  foarte aproape de statie de STB, gradinita, restaurante, magazine comerciale intr-o zona frumoasa si in plina dezvoltare.

Comisionul 0 la cumparator!
Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati la telefon 0731227886.

Va asteptam cu drag la vizionare!

3. Situatia juridica: acte la zi

: 4. Unde se poate petrece timpul liber:  pe terenul din spatele vilei se poate amenaja un foisor sau loc de relaxare sau de joaca pemtru copii

ID ACTIV IMOB:204651

Contacteaza agent
Caracteristici casa vila
 • Numar Camere: 6
 • Zona: Prelungirea Ghencea
 • Suprafata utila: 170 mp
 • Reper: Cartierul Latin
 • Strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun
 • Numar Dormitoare: 5
 • Tip casa: Duplex
 • Numar Bai: 2
 • Regim Inaltime: 1
 • Numar Bucatarii: 1
 • An Constructie: 2015
 • Suprafata Teren: 295 mp
 • Destinatie: Birou, Locuinta, Locuinta/Birou, Spatiu Comercial
 • Disponibilitate: liber
Prezentare Video

Localizare pe harta

Prelungirea Ghencea, Bucuresti

0731227886 Ne puteti contacta pe