Trei Ape CS Pensiune la Munte Comis.ZERO Cump.si in Cryptomonede - ID 212868
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Trei Ape CS Pensiune la Munte Comis.ZERO Cump.si in Cryptomonede

ID: 212868, Sud-Est, Resita, 3454 afisari

2,000,000 EUR

   Comision ZERO cumparator!!!OFERTA DE VANZARE (Si in Cryptomonede) ADRESATA INVESTITORILOR CARE DORESC SA DEZVOLTE AFACERI IN TURISM MONTAN;Proprietate vizibila pe site-urile de Imobiliare din Austria, Germania, Franta, Italia, Spania, Portugalia, Anglia, Elvetia, Israel, prin partenerul nostru international  RIGHT MOVE (Londra),inclusiv BitMarket.
   BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE;
 -Se vinde,proprietate extinsa,pensiune,formata din cladire activa,P+2+M,parcare exterioara,terasa,alte anexe,cu teren drept si imprejmuit de cca 2800 Mp,pretabil la dezvoltare,noi constructii.

  Proprietatea
 este situata in Depresiunea Garana in Loc.Brebu Nou,avand o altitudine de cca.835 m si la cca 35 Km de Loc.Resita,respectiv cca 10 Km de Statiunea Semenic in Judetul Caras Severin,din Sud-Vestul Romaniei,depasarea pe drumuri asfaltate.
    Pensiune activa este construita in anul 2012 in teren privat,formata din 25 camere inclus 3 apartamente cu baile aferente,bucatarie utilata in suprafata totala construita de cca 1400 mp.pe structura si fundatie de beton armat cu pereti din caramida tratata termic formata din parter,2 etaje si mansarda.
    Mai detine diverse incaperi gen sala de conferinte,receptie,bar,restaurant,loc amenajat pentru recreere,camera tehnica unde este amplasata centrala termica pe lemn care asigura caldura si apa calda la toata cladirea,sistem de alarma,spatii depozitare si spalatorie lenjerie,toalete femei,barbati si peste 50 locuri de parcare pe un teren plat si deasemenea un PONTON-DEBARCADER cu zona de plaja si inchirieri ambarcatiuni usoare pe timpul verii.
  Proprietatea functioneaza in acest moment NU NECESITA INTERVENTII,este curata,uscata,aerisita,nu sunt urme de infiltratii sau miros neplacut si este racordata la apa,canalizare cu fosa septica,curent 220w si 380w.
  In pretul de vanzare este inclus tot ce inseamna pensiune functionala,noul proprietar putand continua desfasurarea activitatii inca din prima zi,dupa semnarea la notar in forma autentica a Contractului de Vanzare Cumparare.
  Proprietatea se vinde la pachet,insotita de absolut toata documentatia pe cladire,persoana fizica,fara datorii,pretul fiind negociabil.
    Beneficii oferite de zona:
Fiind amplasata langa lacul de acumulare,antropic in  Zona Turistica si de Agrement Valiug,Crivaia,Muntele Semenic,etc,reprezinta un beneficiu pentru investitii in acest domeniu cat si alte segmente de activitati avand in vedere atat amplasamentul retras cat si terenul plat in proportie de 100%.
Acces in interiorl proprietatii si vehicule grele,intrarea direct din drumul national.
    Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Senior Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
    Situatia juridica:
   Agentia Imobiliara Activ Imob Resita este autorizata si detine logistica necesara pentru vanzarea si in Cryptomonede pana deveniti proprietar in forma autentica la notar. 
 
  Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.Nu are datorii.
  Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru si intabulare.
  Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
   Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 212868,pentru alte detalii cat si 40 de fotografii.

 

Contacteaza agent
Caracteristici
  • Zona: Sud-Est
  • Reper: Statiunea Trei Ape
Localizare pe harta

Sud-Est, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe