Resita,Cladire de Birouri,Spatiu Comercial - ID 204861
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Resita,Cladire de Birouri,Spatiu Comercial

ID: 204861, Ultracentral, Resita, 6777 afisari

1,255,000 EUR

   OFERTA DE VANZARE ADRESATA INVESTITORILOR CARE DORESC SA DEZVOLTE AFACERI INTR-UN MIC ORASEL DE MUNTE;Vizibila pe site-urile de Imobiliare din Austria,Germania,Franta,Italia,Spania,Anglia,Elvetia,Israel,prin partenerul nostru international  RIGHT MOVE (Londra)
   BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:
  
Imobilul este situata in zona centrala a municipiului Resita,Judetul Caras Severin,respectiv Sud-Vestul Romaniei. In apropiere se regasesc blocuri de locuinte cu spatii comerciale la parter, sedii de institutii (Primaria Resita, Consiliul Judetean Caras-Severin, Sala Polivalenta), diverse unitati comerciale si bancare etc. Transportul public este bine deservit, in imediata apropierea aflandu-se statiile de autobuz cu rute interne, precum si inter-judetene.
  Proprietatea este formata din teren concesionat in suprafata de 1.200 mp, o cladire C1 cu regim de inaltime S+P+3 si o cladire C2 – constructie anexa, cu destinatia garaj, cu o suprafata utila de 95,47 mp si o suprafata desfasurata de 107,20 mp. Pe teren este amenajata o parcare cu o capacitate de aproximativ 12-15 locuri si rampa care asigura accesul auto in garajele de la subsol. Cladirea, edificata in anul 2000, dispune de structura din diafragme de beton.beneficiind de cca.2632 Mp.utili,desfasurati pe toate nivelele compartimentati in peste 25 de camere,holuri,anexe,camere tehnice,scari interioare,etc.
  Fatada principala este perete tip cortina din geam termorezistent si tamplarie de aluminiu.Fatadele laterale ale cladirii si cea frontala sunt placate cu alucobond,iar fatada posterioara este prevazuta cu tencuieli decorative. Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC si aluminiu cu geam termopan iar tamplaria interioara este mixta fiind realizata din lemn,PVC si aluminiu. 
  Accesul de la parter si etaje este favorizat de scari de interior confectionate din beton.
   Cladirea este racordata la reteaua de  apa,canalizare,curent 220w si 380w.
  Proprietatea se vinde insotita de toata documentatia ptr teren,autorizatii de constructie,de functionare,etc,pretul fiind, negociabil.
  Nu se afla in zona cu risc de inundatie.
    Beneficii oferite de zona:
  Proprietatea se afla in centrul orasului Resita,resedinta Judetului Caras Severin,localitate situata la poalele Muntelui Semenic.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Situatia juridica:  
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.
Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
   Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 204861

Contacteaza agent
Caracteristici spatiu comercial
  • Numar Camere: 20
  • Zona: Ultracentral
  • Suprafata utila: 2632 mp
  • Reper: Central
  • Tip Spatiu: Constructie separata
  • Structura: Caramida
  • Vitrina: 20 ml ml
  • Disponibilitate: 30 zile
Localizare pe harta

Ultracentral, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe