Resita,Chirie Spatiu Birou Promenada Lunca - ID 213265
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Resita,Chirie Spatiu Birou Promenada Lunca

ID: 213265, Lunca, Resita, 912 afisari

350 EUR / luna

   BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:
  Proprietatea
 este situata in zona Lunca-Promenada in Municipiului Resita, in apropiere se regasesc blocuri de locuinte cu spatii comerciale sau birouri la parter, diverse unitati comerciale  etc. Transportul public este bine deservit, in imediata apropierea aflandu-se statiile de autobuz cu rute interne, precum si inter-judetene.
  Proprietatea  este amplasata la parterul unui bloc cu 4 etaje cu toate vederile in fata,vitrina de sticla si intrare separata, detine 3 incaperi. 
  Proprietatea este uscata, nu sunt urme de infiltratii sau miros neplacut si este racordata la reteaua de  apa, canalizare, curent 220w si 380 w,gaz,incalzire si apa calda,centrala termica pe gaz.
  Spatiul se inchiriaza insotit de toata documentatia, Extras de Carte Funciara, liber de sarcini, Certificat Fiscal fara datorii,intrarea efectiva in spatiu fiind imediat dupa semnarea contractului  de inchiriere.
Pot avea diverse destinatii de activitate de la birou,sevicii,comert etc.

  Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
    Situatia juridica:  
  Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
  Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.
  Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
   Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru inchiriere se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat proprietarul  cat si chiriasul, avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 213265

Contacteaza agent
Caracteristici spatiu comercial
  • Numar Camere: 3
  • Zona: Lunca
  • Suprafata utila: 56 mp
  • Reper: Alee Promenada
  • Tip Spatiu: In apartament bloc
  • Structura: Caramida
  • Vitrina: 2 ml ml
  • Disponibilitate: IMEDIAT
Localizare pe harta

Lunca, Resita

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

0747299251 Ne puteti contacta pe