Resita,Terenuri Case de la Km1 la Km 10 Calea Caransebesului - ID 215200
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Resita,Terenuri Case de la Km1 la Km 10 Calea Caransebesului

ID: 215200, Calea Caransebesului, Resita, 1368 afisari

10,000 EUR

   BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Terenurile NU sunt chirie de la Primaria Resita,sunt dobandite prin Contract de Vanzare Cumparare in regim privat,fara datorii.
...Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie MAI MULTE TERENURI  pentru CONSTRUCTIE CASE in Resita, in zona Calea Caransebesului,de la Km 1 la Km 10,atat pe stanga cat si pe dreapta,deasemenea la mica distanta de sosea cat si cu intrare directa din sosea in teren,unele cu apa si curent, incepand de la 1000 mp pana la 12 000 mp cu preturi de la 3 euro pe mp.pana la 25 euro pe mp.
  ATENTIE!!! In aceleasi conditii de vanzare biroul nostru de Imobiliare mai detine in portofoliu pentru vanzare TERENURI pentru CONSTRUCTIE CASE,in urmatoarele zone;
   -Zona Renk,Drumul Terovei,Drumul Lupacului,Govandari Zona Spitalul Judetean,Cartier Moroasa,Cartierul Terova si Cartierul Francez.
    Cai si drumuri de acces chiar si vehicule grele pana in incinta terenurilor.
    In proxima apropiere a terenurilor se afla surse de alimentare de curent pentru cele care nu au deja aceste utilitati.
  Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Situatia juridica: 
Aceaste proprietati detin informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office Activ Imob Resita si garantam legalitatea actelor.

Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul, au garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 215200.

 

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Calea Caransebesului
  • Suprafata: 1000 mp
  • Reper: De la Km.1 la Km.10
  • Fronturi: 2
  • Localizare: Intravilan
  • Tip teren: Construibil
  • Strazi: Asfaltate
  • Pretabil: Case / vile, Hala / Depozit
Localizare pe harta

Calea Caransebesului, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe