Resita,Teren 55 284 Mp la Km.9 - ID 217199

Resita,Teren 55 284 Mp la Km.9

ID: 217199, Calea Caransebesului, Resita, 1390 afisari

38,500 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Terenul NU este chirie de la Primaria Resita,este dobandit prin Contract de Vanzare Cumparare in regim privat.
...Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie teren pentru CONSTRUCTIE CASA,PARC DE AGREMENT,HALE,etc in Resita, in zona Calea Caransebesului,la Km 9, la cca 500 m de  drumul principal,cu cale de acces din sosea pe un drum de piatra.
   Terenul are o suprafata totala de 55 284 mp NU se parceleaza 
PLAN DREPT IN PROPORTIE DE 70-80%,mare parte padure, disponibil pentru vanzare,nu este negociabil.
    Cale de acces chiar si vehicule grele pana in incinta terenului.
    In proxima apropiere a terenului se afla surse de alimentare de curent.
  Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Situatia juridica: 
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office Activ Imob Resita si garantam legalitatea actelor.

Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul, au garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 217199.

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Calea Caransebesului
  • Suprafata: 55284 mp
  • Reper: Statia de curent Km.9
  • Fronturi: 4
  • Localizare: Extravilan
  • Tip teren: Agricol
  • Strazi: De pamant
  • Pretabil: Agrement, Case / vile, Hala / Depozit
Localizare pe harta

Calea Caransebesului, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe