Resita,Teren 3000 Mp.Privat,Intravilan,Zona Renk

ID: 211999, Micro IV, Resita

24,000 EUR

1573 afisari

Descriere teren

   BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Terenul nu este chirie de la Primaria Resita,este dobandit prin Contract de Vanzare Cumparare in regim privat.
...Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie teren pentru CONSTRUCTIE CASA in Resita, in zona gradinilor Renk,la 2o m de drumul principal.
   Terenul este intravilan, imprejmuit,PLAN DREPT IN PROPORTIE DE 100% cu o usoara coborare, disponibil pentru vanzare,pret negociabil la suma de 2700 euro si se aflala 10 min. de mers pe jos de la Piata Ocico.
   In teren se afla o constructie mica din BCA,
    Cale de acces chiar si vehicule grele pana in incinta terenului.
     Procedura declansata ptr.alimentare cu apa si curent de la magistrala orasului.
  Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Situatia juridica: 
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office Activ Imob Resita si garantam legalitatea actelor.

Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul, au garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 211999.

Caracteristici teren

  • Zona: Micro IV
  • Suprafata: 3000 mp
  • Reper: Zona RenK
  • Fronturi: 4
  • Localizare: Intravilan
  • Deschidere: 50ml ml
  • Tip teren: Construibil
  • Pretabil: Agrement, Case / vile

Caracteristici generale

  • Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie Teren imprejmuit
  • Teren Pretabil: Case / vile Agrement

Localizare pe harta

0747299251 whatsapp