Resita, Teren 11000 MP+Constructii

ID: 207490, , Resita

450,000 EUR

3463 afisari

Descriere teren

OFERTA DE VANZARE ADRESATA INVESTITORILOR CARE DORESC SA DEZVOLTE AFACERI INTR-UN MIC ORASEL DE MUNTE!

Proprietate vizibila pe site-urile de Imobiliare din Austria, Germania, Franta, Italia, Spania, Portugalia, Anglia, Elvetia, Israel prin partenerul nostru international  RIGHT MOVE (Londra)
   1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE
Se vinde proprietate extinsa, pretabila la diverse destinatii, formata din teren drept si imprejmuit de cca. 11 000 MP. cu cladire activa, hale industriale si magazii.

  Proprietatea
 este situata in Municipiul Resita, la baza Muntelui Semenic, Judetul Caras Severin, respectiv Sud-Vestul Romaniei. 
   Cladirea activa (2 corpuri) este construita pe structura si fundatie de beton armat cu pereti din caramida tratata termic formata din parter si etaj, insemnand cca. 239 MP. construiti la sol.
   Detine cca. 10 incaperi amenajate ca birouri, sala de sedinte de cca 15-20 locuri, loc amenajat pentru recreere, bucatarie, camera tehnica, spatii depozitare arhiva, 2 toalete, centrala termica pe gaz si este dotata cu sistem de alarma.
   Cladirea NU NECESITA INTERVENTII, este curata, uscata, aerisita, nu sunt urme de infiltratii sau miros neplacut si este racordata la reteaua orasului de apa, canalizare, curent 220 w si 380 w si gaz.
  In pretul de vanzare sunt incluse si alte constructii existente in teren: un atelier cu o suprafata construita la sol de 390 MP., 2 magazii cu suprafete de 517 MP. si 282 MP. si o casuta portar de 31 MP., mentionate in acelasi Extras de Carte Funciara, racordate la curent, apa si canal.

   Accesul in interiorul proprietatii se face direct din drumul national si se poate face si cu utilaje de mare tonaj.
  Proprietatea se vinde la pachet, insotita de toata documentatia pe fiecare corp de cladire in parte, persoana juridica, proprietarul agreand si propuneri de schimb cu alte proprietati imobiliare din Timisoara sau imprejurimi.
Poate avea diverse destinatii de activitate: birouri, servicii, productie etc., 
pretul fiind negociabil.

Pentru programare la vizionare sunati la numarul de telefon: 0771 117 030 - Mihail Boru.
    2. Beneficii oferite de zona:
Fiind amplasata la iesirea din oras catre Zona Turistica si de Agrement Valiug, Crivaia, Trei Ape, Muntele Semenic, etc. reprezinta un beneficiu pentru investitii in acest domeniu cat si in alte segmente de activitate avand in vedere atat amplasamentul retras cat si terenul plat in proportie de 100%.

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0771 117 030 - Mihail Boru sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro

3. Situatia juridica:

Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office. 
Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru si intabulare.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL OFICIAL DE IMOBILIARE AL ORASULUI: resita.activimob.ro

Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal.

Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

ID ACTIV IMOB: 207490 MEX CASĂ te bucuri!!!

 
 
 

Caracteristici teren

 • Zona:
 • Suprafata: 10977 mp
 • Reper: Minda
 • Fronturi: 2
 • Localizare: Intravilan
 • Tip teren: Construibil
 • Acces teren: Autobuz, Maxi Taxi
 • Strazi: Asfaltate, Strada Principala
 • Pretabil: Agrement, Benzinarie, Birouri, Case / vile, Centru Comercial, Hala / Depozit, Hotel, Spalatorie Auto

Caracteristici generale

 • Acces Teren: Autobuz Maxi Taxi
 • Acces Utilitati: Pe Teren
 • Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie Deschidere la strada circulata Teren imprejmuit Iluminat stradal
 • Strazi Teren: Strada Principala Asfaltate
 • Teren Pretabil: Case / vile Birouri Hala / Depozit Centru Comercial Hotel Agrement Spalatorie Auto Benzinarie
 • Utilitati: Curent Apa Canalizare Gaz Telefon Cablu TV
 • Vecinatati Spatii: Autobuz

Localizare pe harta

0747299251 whatsapp