Resita Teren 560 mp,Cartierul Francez - ID 213573
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Resita Teren 560 mp,Cartierul Francez

ID: 213573, Vest, Resita, 1601 afisari

22,400 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie in Regim EXCLUSIV,teren cu proiect (sau NU) pentru constructie de casa intr-o zona retrasa imprejmuita de padure in Resita Cartier Francez, pret pe mp.40 euro.
  .  In perimetrul cartierului se afla mai multe camine de apa si canal de la magistrala,unele chiar in parcele,pentru celelalte doar conexiunea trebuie efectuata,deasemenea curent electric de la tabloul general al terenului,cablu TV si internet.
Cale de acces chiar si vehicule grele pana in incinta fiecarei parcele,fiind prevazuta pentru asfaltare si iluminat.
Terenul detine Certificat de Urbanism si PUZ mai sunt case construite,unele in constructie.Atat proprietarii existenti cat si noii proprietari fac parte dintr-o comunitate cu circuit inchis de 15-20 de  case,zona inchisa publicului larg.
  Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
  Rugam pentru informatii sa solicitati programare pentru dialog si intalnire directa la Sediul Biroului Activ Imob Resita cu Petre Culcea,Directorul agentiei,reprezentantul autorizat al Cartierului Francez,Compartimentul Vanzari.

   Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0784 726 875, Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea acesteia, vizibil  pe singurul site de imobiliare al orasului  resita.activimob.ro Va multumim! 
Situatia juridica:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.Detine acte in regula,cadastru,intabulare si este libera de sarcini. 
RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea Activimob Resita MULTUMIM! 
Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare,se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia,cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal.Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI. 
ID:ACTIVIMOB;213573

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Vest
  • Suprafata: 560 mp
  • Reper: Cartierul Francez
  • Fronturi: 4
  • Localizare: Intravilan
  • Deschidere: 50 ml
  • Tip teren: Construibil
  • Pretabil: Case / vile
Localizare pe harta

Vest, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe