Teren 15 hectare. cu constructii Comision ZERO Cumparator - ID 214528
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Teren 15 hectare. cu constructii Comision ZERO Cumparator

ID: 214528, Vest, Resita, 1129 afisari

200,000 EUR

   BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Comision ZERO cumparator!!!Terenul nu este chirie,ci dobandit prin Contract de Vanzare Cumparare in regim privat.
...Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie teren cu CONSTRUCTII in Caras Severin, in apropiere de Loc.Bocsa.
   Terenul este intravilan,PLAN DREPT IN PROPORTIE DE 100%, disponibil pentru vanzare,pret negociabil la suma de 200 000 euro.
   In teren se afla mai multe pavilioane (necesita renovare)parter si etaj avand cca 100 de camere.In incinta terenului sunt amenajate 8 buncare militare subterane.
    Cale de acces chiar si vehicule grele pana in incinta terenului.
    In proxima apropiere a terenului se afla surse de alimentare cu apa si curent.
  Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
  Pentru informatii detaliate va rugam sa solicitati o programare la sediul biroului nostru din Resita.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Situatia juridica: 
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office Activ Imob Resita si garantam legalitatea actelor.

Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul, au garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 214528.

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Vest
  • Suprafata: 151190 mp
  • Reper: Fosta Unitate Militara
  • Fronturi: 4
  • Localizare: Extravilan
  • Tip teren: Construibil
  • Strazi: In lucru
  • Pretabil: Agrement, Case / vile
Localizare pe harta

Vest, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe