Resita, 2 Cam. Conf. 1, Semidecom., Zona Lunca - ID 221686

Resita, 2 Cam. Conf. 1, Semidecom., Zona Lunca

ID: 221686, Lunca, Resita, 248 afisari

53,500 EUR

1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

 - Apartamentul este situat la parterul inalt, al unui imobil cu regim de inaltime, P+4 et., Conf.1, Semidecomandat, 2 camere mari, 1 bucatarie mare, open space, 1 baie spatioasa,(cu cada si geam dublu, de aerisire), 2 holuri si un spatiu generos de depozitare, totul la o suprafata de 68 Mp. apartamentul este renovat recent si mobilat modern, extrem de curat si luminos.

- Detine centrala termica noua, cu instalatie de cupru, instalatia electrica schimbata, geamuri termopan cu rulouri, toate usile interioare sunt noi, parchet in stare exceptionala, in camere, gresie si faianta in baie, holuri si bucatarie, izolatie termica exterioara,

- Blocul din care face parte apartamentul este amplasat intr-o zona centrala,  zona cu strazi renovate recent, cu izolatie exterioara, imobil foarte bine administrat, spatii verzi intretinute, amplasat intr-o zona linistita, cu posibilitati de parcare, iar scara este foarte curata si linistita;

-Se vinde mobilat si utilat; (plita si cuptor electric, frigider, masina de spalat vase), exact cum se observa in fotografii, pretul este usor negociabil. 

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul de imobiliare al tuturor resitenilor: resita.activimob.ro

2. Beneficii oferite de zona:
- la 3 min. de mijloc transport in comun si Complexul comercial, unde se gasesc magazine, farmacii etc.;
- la 5 min. de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa;
- la 7 min de Policlinica SMF si Corpul Administrativ Taxe si impozite al Primariei Resita.

3. Situatia juridica:

 Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detine contract de vanzare cumparare, cadastru intabulare.

4. Unde se poate petrece timpul liber:
- la 5-7 min de Centrul comercial Nera unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, pub-uri, fast-food si diferite magazine;
-la 2 min. de parc.                                                                                  - la 3 min. de Supermarketuri, Kaufland, Lidl, Penny si Altex.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL DE IMOBILIARE AL TUTUROR RESITENILOR: resita.activimob.ro. MULTUMIM!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile, documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Lunca
  • Suprafata utila: 58 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: parter/4
  • Numar Bai: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 1980
Localizare pe harta

Lunca, Resita

0770648478 Ne puteti contacta pe