Resita,Casa cu teren pret de apt.zona retrasa Coms.ZERO Cump - ID 217460

Resita,Casa cu teren pret de apt.zona retrasa Coms.ZERO Cump

ID: 217460, Vest, Resita, 2638 afisari

44,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:COMISION ZERO CUMPARATOR;Casa de vacanta sau locuinta permanenta,renovata 2022,conform proiect, aflata in zona de mijloc a orasului,la 5 min.de statie transport in comun,ideala pentru o familie care doreste casa cu teren de 250 mp inclus constructia;Vizioneaza 10 fotografii pe site-ul propriu al agentiei  resita.activimob.ro Senior Broker Imobiliar Carmen Vlad.
   Biroul Imobiliar Activ Imob Resita va prezinta o proprietatea construita din panouri sandwich inclusiv acoperisul,grosime 10 cm,si vata bazaltica,pe schelet metalic,retrasa de agitatia orasului imprejmuita de padure.
   Proprietatea se remarca prin faptul ca sunt sunt indeplinite conditiile pentru locuinta la casa avand suficiente camere,amplasata pe teren si strada cu plan drept.
   Casa este formata din parter cu placa de beton pe piloni,avand executate lucrarile de finisaje terminate in proportie de 95%.Necesita aplicare de parchet laminat si gresie pe pardoseala si faianta in baie si bucatarie MANOPERA ACESTOR LUCRARI FIIND ZERO,deoarece este asigurata de vanzator,  prezentand urmatoarele caracteristici:
- cca.250 mp suprafata totala teren;

- cca.80 mp suprafata totala construita;
- cca.70 mp suprafata utila,FARA VERANDA SI FOISOR
- cca.180  mp curte libera;

- Cuprinde 2 camere, incluzand dormitor, sufragerie, bucatarie, baie (prevazuta cu geam), hol de  intrare,veranda si foisor;
- camerele nemobilate,fara incalzire,izolata interior, ferestre din termopan;
- proprietatea detine gaz si curent;
  Proprietatea se vinde exact cum se vede in fotografii, pretul fiind usor negociabil.

  Este uscata,aerisita si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut,deasemenea nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
  Casa este mult mai reprezentativa in realitate decat in fotografii.LA CERERE SE POATE CUMPARA MAI MULT TEREN AFERENT CONSTRUCTIEI.
  Rugam programare din timp pentru dialog, respectiv vizionarea in teren a casei,doar la Petre Culcea,Directorul Agentiei Activ Imob Resita.

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
 Situatia juridica: 
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office si detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este libera de sarcini
Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro 
  Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de vanzare al acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI. 
  ID ACTIVIMOB RESITA.CASA te bucuri. 217460.Vezi mai multe informatii despre aceasta proprietate pe site-ul propriu resita.activimob.ro

Contacteaza agent
Caracteristici casa vila
  • Numar Camere: 2
  • Zona: Vest
  • Suprafata utila: 70 mp
  • Reper: Vest
  • Strazi: Asfaltate, Pietruite
  • Numar Dormitoare: 1
  • Tip casa: Individuala
  • Numar Bai: 1
  • Numar Bucatarii: 1
  • An Constructie: 2000
  • Suprafata Teren: 250 mp
  • Destinatie: Locuinta
  • Disponibilitate: IMEDIAT
Localizare pe harta

Vest, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe