Casa Vila DuplexRahova AlexandrieiCristalului70000E

Descriere casa vila

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

1. Beneficii oferite de zona: Ansamblul Activimob House Residence, se afla amplasat aproape de Soseaua Alexandriei in apropiere de Rostar, Penny Market, Leroy Merlin, Mega Image si la cateva minute de mijloace de transport Ratb – linia 302 .  

2. Beneficii tehnice ale ofertei: .  Proiectul imobiliar Activimob House Residence, dispune de un sir de  vile, fiecare avand curte proprie. Duplex urile au un regim de inaltime p+1+p si contin  4 camere  Casele au in proprietate teren de aproximativ  80mp.  Imobilulul se vinde complet finisat cu gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie pvc,centrala proprie, calorifere, usi interior si usa metalica.  La unele vile inca se mai pot alege finisajele de catre client in baza bugetului oferit de catre dezvoltator pentru aceasta. Vila este  este bransata la gaze, curent si apa- canalizare oras. Contorizarile sunt individuale pentru fiecare locatie in parte, cu acces catre centrele comerciale din zona -Penny, Mega Image, Cora. Fiecare casa are cate un loc de parcare inclus in pret. Asa cum se poate vedea si din imaginile de prezentare a ofertei, cartierul este amenajat cu strazi astfaltate si iluminate si cu intrare in curtea interioara a ansamblului pe baza de telecomanda. Desi este un cartier chic de vile, nu exista costuri de mentenanta. Deja cateva vile sunt vandute si locuite. PRET- 70000E la cheie se accepta si credit bancar. Comision 0 !

  3. Situatia juridica: Intabulat

4. Unde se poate petrece timpul liber: Teresa din spatele vilei este locul ideal de a petrece timpul liber intr -un mod cat mai placut.

ID ACTIV IMOB:198781ID Oferta: 198781

Pret Vanzare: € 70,000 
Numar Camere:4
Zona:Alexandriei
Suprafata utila:110 mp
Reper:Rostar
Strazi:Asfaltate
Numar Dormitoare:3
Tip casa:Duplex
Numar Bai:2
Regim Inaltime:1
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2016
Suprafata Teren:80 mp
Destinatie:Locuinta
Disponibilitate:liber
Actualizat la: 15 Mai 2019
Numar de afisari: 910

Caracteristici generale

  • Destinatie: Locuinta
  • Stadiu Finisare: Finisat
  • Strazi: Asfaltate
  • Structura Casa: Caramida
  • Tip Casa: Duplex
  • Tip Curte: Individuala
  • Utilitati: Curent Apa Canalizare Gaz Cablu TV