Casa birou Pipera Tunari 330000 teren 370mp Comision 0! - ID 216044

Casa birou Pipera Tunari 330000 teren 370mp Comision 0!

ID: 216044, Centura Nord, Bucuresti, 957 afisari

330,000 EUR

1.OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:  VILA - CASA SI BIROU!

CONCEPT UNIC IN ZONA PIPERA  -  TUNARI !

CASA ESTE PE PERSOANA FIZICA SI NU SE APLICA TVA!

1. Beneficii oferite de zona:  Compania imobiliara Activimob - CASA TE BUCURI - are placerea de a va prezenta spre vanzare, o vila inedita prin materialele de cea mai buna calitate, prin arhitectura ei, construita intr un stil modern, stil ce respecta proportiile numarului de aur si anumite principii FENG SHUI.

Casa eficienta energetic P+1E in zona Pipera – Tunari -  la 5 minute de Scoala Americana. Constructia ei s - a inceput in 2022.  Vila este ideala pentru spatii comerciale (ex: stomatologie, cabinet avocatura,  magazine de prezentare etc.) dar si pentru locuit.

Imobilul avand regimul de inaltime parter +1, este  unica deorece  accesul la etaj se face pe o scara exterioara.

  -pe parter avem  o bucatarie, un living, 3 dormitoare si 2 bai

- la etaj exista un living spatios de 41 mp utili, un dormitor, o baie si o bucatarie.

 Suprafata utila este de 159 mp utili, suprafata desfasurata de 224 mp iar suprafata de teren este de 370 mp.

 Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, astfel o prezentare in cele mai mici detalii, se gaseste mai jos in descrirea pe larg a acestei vile.  Acestea pot fi verificate si dovedite prin documentatia aferenta acestora.

Aceasta vila este proiectata si construita pe proportiile numarului de aur si pe principiile arhitecturale sacre VASTU

Avem urmatoarele variante de pret ce NU implica tva, deoarece casa este pe persoana fizica:

  1. Intreg imobilul (doua maini de glet la interior si decorativa lux la exterior) - 330 000 Euro

 2.  Doar parterul la alb cu teren de aproximativ 290 mp cu tot cu amprenta – 205000Euro   – pretul la cheie aproximativ este de  245000 Euro

 3. Doar etajul la alb  cu aproximativ 80 mp de teren – 175000 Euro, iar finisata la cheie pretul este  de aproximativ  215000 Euro

 

 4. Intreg imobilul  finisat si predat la cheie porneste de la pretul de 396000 Euro ( in functie de finisajele alese)

Cateva exemple de astfel de cladiri care respecta aceste proportii  si sunt  renumite, ar fi: Sagrada Familia (Spania), Domul din Milano (Italia), Casa Poporului.

Proprietatea ce face obiectul ofertei noastre de vanzare, se afla situata in zona de Nord de Bucuresti si anume in zona Pipera -  Tunari - Ilfov si in apropiere de magazinele si mijloacele de transport din zona dar si scoli si gradinite precum Scoala Americana aflata la 5 minute de mers cu masina.

COMISION 0 LA CUMPARATOR!

2. Beneficii tehnice ale ofertei: Casa individuala prezentata este deosebita si prin maniera in care este impartita, ea avand  2 bucatarii, cate o bucatarie pe fiecare nivel.  De asemenea pentru a merge la etaj, exista scara exterioara de beton frumos amenajata, astfel incat viitorii locatari pot avea si un spatiu intim.  Aici pot locui 2 familii - parintii si copiii sau exista varianta sa se locuiasca  la parter, iar  la etaj sa se  amenajaze un spatiu foarte frumos de birou sau chiar un sediu de firma. Imobilul are un regim de inaltime p+1 si are in proprietate teren de aproximativ 370 mp din care amprenta casei este de 100 mp, astfel ca ramane curte libera de 270 mp. 

Casa are 6 camere dispuse astfel: la parter avem un living, o bucatarie, 2 dormitoare, un birou si 2 grupuri sanitare, iar la etaj avem un dormitor mare, o baie, o bucatarie si un living  spatios si luminos de aproximativ 42mp si un balcon de 9mp.  Aceasta unitate in pretul afisat se va preda finisata astfel:

- la alb cu glet de la Benjamin Moore,

- baile  echipate cu produse  Geberit, Grohe, Kludi si Kessel.

- usi de exterior 

 - Centrala termica  ce va fi montata este  Wiessmann de 25kW cu boiler monovalent 120 litri  - automatizare digitala, senzor pentru temperatura apei

- In acest moment suntem la glet - 2 straturi cu Fino Grande + plasa si un strat Fino Bello de la Baumit. Casa se mai poate personaliza prin alegerea finisajelor de catre clientul cumparator.

Vila este foarte bine construita si nu s a facut rabat de la materialele de constructii folosite, astfel s au ales cele mai eficiente materiale din piata de constructii.

- Fundatia casei are o adancime de 1,20m si aceasta este  izolata cu strat de 40 cm de material ecologic ce confera izolatie de casa pasiva. 

-  Fierul utilizat este de 16, etrierii sunt din 10 in 10 cm,

- Betonul folosit este Heidelberg Cement. 

- Constructia si impartirea casei este realizata din caramida de 30 cm grosime la exterior si 12 cm grosime la interioare - Porotherm Profi de cea mai buna calitate. Aceasta caramida prin maniera ei de montare, izoleaza termic si evita infiltratiile de apa.   Izolatia termica a casei a fost efectuata cu vata bazaltica  Rockwool MaxDual Densiti de 15 cm. Tencuiala din interior de 2 cm este realizata la mana, iar cea exterioara de asemenea. Cladirea are 2 placi de beton iar  sapele sunt trase cu plasa de armare.

-Profilele folosite la geamuri sunt de cea mai buna calitate si anume profil de aluminiu belgiene de la Reynaers (pachet sticla 52mm cu 3 foi grosime de 6mm Planistar Sun / 18 Argon bagheta termică / 4 Float / 18 Argon bagheta termică / 6 Lowe.

 - Acoperisul tip terasa este garantat 35 ani, fiind folosite cele mai bune materiale de la Bauder - Germania.

- Izolatia terasei s a realizat cu polistiren extrudat de 20 cm cu densitatea de 200, iar aticul cu extrudat de 5 cu densitate 200, toate acestea conferind o izolatie de casa pasiva. Incalzirea imobilului  se face prin pardoseala Rehau - teava fiind de 17, astfel s a mers cu pachet complet Rehau pe tot ce inseamna termice si sanitare. Garantia acestui pachet este sustinuta de o asigurare din partea Rehau - Germania, astfel daca apar situatii neplacute, firma Rehau va plati 1 milion de euro despagubiri pentru daunele materiale. 

 Vila se va preda cu toate utilitatile aferente - inclusiv canalizare.

   PRETUL  VILEI  LA CHEIE ESTE   395000 EURO 

COMISION 0 LA  DUMNEAVOASTRA  LA CUMPARATOR!

OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.

 Agentia Imobiliara Activ Imob detine logistica necesara pentru vanzarea si in Cryptomonede pana deveniti proprietar in forma autentica la notar.

3 Unde se poate petrece timpul liber:  Proprietatea dispune de 3 locuri de parcare dar si de spatiu liber atat pentru amenajarea unui foisor cat si pentru o mini piscina

ID ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!! 215774

Contacteaza agent
Caracteristici casa vila
  • Numar Camere: 4
  • Zona: Centura Nord
  • Suprafata utila: 100 mp
  • Reper: TUNARI
  • Numar Dormitoare: 3
  • Tip casa: Individuala
  • Numar Bai: 2
  • Regim Inaltime: 1
  • Numar Bucatarii: 1
  • An Constructie: 2023
  • Suprafata Teren: 240 mp
  • Destinatie: Birou, Locuinta, Locuinta/Birou
  • Disponibilitate: LIBER
Localizare pe harta

Centura Nord, Bucuresti

0731227886 Ne puteti contacta pe