CASE NOI TRIPLEX ZONA VETERANI ALEXANDRIA - ID 217837

CASE NOI TRIPLEX ZONA VETERANI ALEXANDRIA

ID: 217837, PECO, Alexandria, 1461 afisari

135,000 EUR

                                                                                       ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!!

 PROIECT NOU IMOBILIAR   CASE NOI TRIPLEX  ZONA VILE VETERANI   OFERTA EXCLUSIVA ACTIV IMOB  ALEXANDRIA                                                                                   0720722858   

Noul proiect imobiliar dispune de o amplasare excelenta in cartierul nou de vile Veterani al  orasului Alexandria pe Str. Marasesti , ceea ce face ca accesul catre acest proiect rezidential sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta .In imediata apropiere sunt dispuse  magazine  comeriale  de profil cum sunt  Profi , La Doi Pasi  , Piata Agroalimentara   sau   Peny, Kaufland ,Jisk ,Piata Centrala si  Carrefour  ,    la care se poate ajunge in doar cateva minute cu masina  , Centre de invatamant , Clinici Particulare , Unitati Spitalicesti sau Bancare , Institutii de Stat.Proiectul dispune pe langa acest amplasament excelent si de un concept foarte bun fiind gandit inca de la inceput de dezvoltatorul acestuia ca un proiect rezidential cu o functionalitate foarte buna  .Casele  puse la vanzare in cadrul proiectului sunt foarte generoase si inteligent compartimentate , luminoase ,insotite de balcoane ample  , echipate si contorizate separat la toate utilitatile.  Oferim consultanta financiara gratuit specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor ,destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta in incinta imobilului.

  Proiectul asigura realizarea unui imobil modern , casele prezinta o functionalitate ridicata si un design atractiv ,dar si inteligent in acelasi timp. Gradul de rezistenta seismica a imobilului este 8,1.  finisajele interioare sunt compuse din tencuieli de ciment si zugraveli din vopsea lavabila.Acoperisul are in componenta grinzi lemn 15/15 , asteriala  , folie anticondens, tabla BYLKA . Podul a fost izolat cu spuma poliuretana ignifuga + vata minerala . Termoizolatia peretilor exteriori  este realizata din polistiren expandat ignifugat (EPS 80)cu strat exterior decorativ.Pardoselile  realizate din gresie ceramica in  bai si bucatarie  si parchet laminat in dormitoare si camera de zi .Peretii din bucatarie si baie sunt placati cu faianta iar baile  dispun de obiecte sanitare.Tamplaria este din PVC cu geam termopan tripan   . Usa de la intrare in imobil este din  metal pentru o siguranta ridicata.  Imaginile in format 3D au caracter strict de prezentare.

         1. Beneficii oferite de zona:

 CASELE TRIPLEX sunt amplasate în orașul Alexandria . Cel mai nou cartier de vile   rezidential avand constructii noi si moderne beneficiati de toate utilitatile (apa , gaze , canalizare , electricitate  .  strazi asfaltate , trotuare pavate si iluminat stradal public ) . 

            2. Beneficii tehnice ale ofertei:  

Casele au un regim de inaltime p+1  -  aproximativ 120 mp utili  si au in proprietate teren de aproximativ 120 mp .

Compartimentare  = DECOMANDAT 

- parter =  1 hol   ,1 living room , 1 bucatarie , 1  baie  , casa scarii si 1 terasa   

- etaj   = 1 hol ,  3 dormitoare  , 1 balcon   si    1  baie  

  Accesul la camerele de la etaj  se face pe scara de beton . Imobilulul se vinde complet finisat cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan  TRIPAN cu tamplarie pvc, INSTALATIE DE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA  la parter si calorifere la etaj , CENTRALA GAZ PROPRIE , calorifere, obiecte sanitare, usi interior si usa metalica.Imobilul  este   bransat la toate utilitatile : apa – canalizare ,  gaze ,curent electric .  Contorizarile sunt individuale pentru fiecare locatie in parte si fiecare proprietar are  parcare in curte  . Ansamblul de case   este  prevazut cu drum asfaltat si iluminat stradal.  Zona   cu acces catre centrele comerciale, medicale si institutiile publice din zona  . 

PRETUL AFISAT NU INCLUDE TVA. 

CASELE  SUNT OFERITE LA VANZARE  EXCLUSIV DE AGENTIA IMOBILIARA ACTIV IMOB ALEXANDRIA 

 PENTRU VIZIONARE , REZERVARE SI CUMPARARE VA RUGAM SA SUNATI LA NR 0720722858  CRISTIAN GLAVAN 

  ID ACTIV IMOB: 215977     CASA  te bucuri

           

 

 

 

 

 

 

Contacteaza agent
Caracteristici casa vila
  • Numar Camere: 5
  • Zona: PECO
  • Suprafata utila: 120 mp
  • Reper: CARTIERUL NOU VILE VETERANI
  • Strazi: Asfaltate
  • Numar Dormitoare: 3
  • Tip casa: Ansamblu Rezidential
  • Numar Bai: 2
  • Regim Inaltime: 1
  • Numar Bucatarii: 1
  • An Constructie: 2022
  • Suprafata Teren: 514 mp
  • Acces: Autobuz
  • Destinatie: Locuinta/Birou
  • Disponibilitate: IMEDIAT
Localizare pe harta

PECO, Alexandria

0720722858 Ne puteti contacta pe