Bocsa Casa D+P+Etj.1. Garaj si Teren, Zona Mioritica. - ID 220211

Bocsa Casa D+P+Etj.1. Garaj si Teren, Zona Mioritica.

ID: 220211, Sud-Vest, Bocsa, 874 afisari

149,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE;                

-Ideala pentru iubitorii de liniste si natura, cu peisaje mioritice. Vezi 16 foto pe site-ul propriu resita.activimob.ro - Cumparare si prin Credit Ipotecar.

 -Biroul Imobiliar Activ Imob Resita va prezinta o casa construita din caramida rosie, plina, (doua randuri de caramida), pe fundatie groasa din beton armat pe toata suprafata de amprenta, cu stalpi din  beton, inclusiv placa intre etaje, fiind compusa din parter si mansarda, cu acoperis in 4 ape din tigla ceramica, situata in Bocsa Romana.
 -Proprietate construita in anul 1994, in baza si in termenul Autorizatiei de Constructie, cu proces verbal de receptie si incheierea lucrarilor, cu toate avizele si aprobarile necesare, primul proprietar;    - avand urmatoarele caracteristici:
 - cca.502 mp suprafata totala teren drept privat;
 - cca.210 mp suprafata totala construita inclus garaj subteran;
 - cca 400 mp curte libera;
 - cca.100 mp.amprenta la sol.
  - detine 8 incaperi, incluzand 4 dormitoare, 1 living, 1 baie generoasa cu cada si dus, 1 baie de servici, 1 bucatarie cu iesire in terasa generoasa, inchisa in termopan, cu 2 holuri spatioase la intrare, scara interioara, camera tehnica, balcon foarte mare, la etaj, toate cu suprafete generoase.
 -Casa este relativ noua, sau folosit materiale premium si finisaje de calitate, pentru perioada cand a fost finalizata si a fost locuita permanent, are curtea foarte ingrijita, cu pomi fructiferi, (ciresi, meri, aluni, visini, etc) si anexe. Detine aparate de climatizare, sistem de alarma si supaveghere video cu contract firma de paza.
 -Este racordata la curent 220w, gaz, apa si canal, caldura si apa calda asigurata de centrala termica pe gaz, sau la alegere, teracote, instalatia electrica pe cupru, izolata exterior cu termo- sistem (polistiren de 10 cm), inclusiv planseul dintre etaje, drum de acces drept, usor de ajuns in proprietate, circa 2 min de soseaua principala, chiar si vehicule grele.
  - Au fost respectate normele pentru constructie si nu se afla in zona cu risc de inundatie.  Deasemenea, vecini respectabili, cartier de case, linistit. Pentru alte informatii despre aceasta frumoasa vila, puteti programa o vizionare Biroului nostru de Tranzactii Imobiliare Activ Imob Resita.
 - Se vinde partial mobilata si utilata, pretul fiind negociabil.
  Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Narcisa Ionescu;0770 648 478 sau Petre Culcea: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
   Situatia juridica: 
  Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office si detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este libera de sarcini
   Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro 
   Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI. 
   ID ACTIVIMOB RESITA 220211.Alte caracteristici,vezi mai jos si 16 foto pe site-ul propriu  resita.activimob.ro

Contacteaza agent
Caracteristici casa vila
  • Numar Camere: 5
  • Zona: Sud-Vest
  • Suprafata utila: 170 mp
  • Reper: Bocsa Romana
  • Strazi: Asfaltate
  • Numar Dormitoare: 4
  • Tip casa: Individuala
  • Numar Bai: 2
  • Regim Inaltime: 1
  • Numar Bucatarii: 1
  • An Constructie: 1994
  • Suprafata Teren: 502 mp
  • Front: 25 ml / nr fronturi 2
  • Destinatie: Birou, Locuinta, Locuinta/Birou
  • Disponibilitate: 30 zile
Localizare pe harta

Sud-Vest, Bocsa

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

0747299251 Ne puteti contacta pe