Resita Casa Extinsa Investitie ZERO Cumparator - ID 218813

Resita Casa Extinsa Investitie ZERO Cumparator

ID: 218813, Muncitoresc, Resita, 2956 afisari

220,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE;Comision ZERO cumparator!!!
   Ideala pentru Pensiune sau inchiriere in regim hotelier!!Vezi 38 foto pe site-ul propriu  resita.activimob.ro   Cumparare si prin Credit Ipotecar.Proprietatea are mult mai multe beneficii decat sunt prezentate in descriere.

   Biroul Imobiliar Activ Imob Resita va prezinta o proprietate cu destinatie multipla constructie finalizata in anul 2016, pe fundatie din beton armat pe toata suprafata de amprenta cu acoperis in 2 ape din tigla lindab ROCA ce poate fi folosita ca locuinta privata sau deschiderea unei afaceri de familie cu cazare sau de orice natura,avand peste 7 incaperi amenajate,aflata  in localitatea Resita,Zona Muncitoresc,Jud. Caras Severin. 
   Proprietate finalizata in anul 2016,modernizata in ultimii ani folosindu-se materiale premium la activitatile de finisare si amenajare interioara,intabulata in Cartea Funciara, parter si etaj,avand urmatoarele caracteristici:
  - cca.300 mp suprafata totala teren drept privat;
  - cca.360 mp suprafata totala construita,utila in jur de 310 mp;
  - cca 110 mp curte libera cu pavaj;
  - cuprinde peste 7 incaperi din care 2 living-uri,5 dormitoare,4 baii prevazute cu geam, 2 terase mari,foisor amenajat ptr gratar,camera tehnica,2 aparate de climatizare,pivnita,toate cu suprafete generoase.
   Constructia este relativ noua,este folosita ca resedinta de familie:
    Detine apa, curent, canalizare,gaz,apa calda si caldura asigurate de 2 centrale termice pe gaz.
   Au fost respectate normele pentru constructie si nu se afla in zona cu risc de inundatie.Pentru alte informatii despre aceasta frumoasa proprietate,puteti programa o vizionare la Biroului nostru de Tranzactii Imobiliare Activ Imob Resita,Director Agentie Petre Culcea.
     Este foarte curata,aerisita si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut,se vinde partial mobilata si utilata cum se vede in fotografii,pret usor negociabil.
  Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
   Situatia juridica: 
  Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office si detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este libera de sarcini
   Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro 
   Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI. 
   ID ACTIVIMOB RESITA 218813.Alte caracteristici,vezi mai jos si 38 foto pe site-ul propriu  resita.activimob.ro

 

Contacteaza agent
Caracteristici casa vila
  • Numar Camere: 7
  • Zona: Muncitoresc
  • Suprafata utila: 310 mp
  • Reper: Muncitoresc
  • Strazi: Asfaltate
  • Numar Dormitoare: 5
  • Tip casa: Individuala
  • Numar Bai: 4
  • Regim Inaltime: 1
  • Numar Bucatarii: 2
  • An Constructie: 2016
  • Suprafata Teren: 350 mp
  • Front: 10ml ml / nr fronturi 1
  • Destinatie: Birou, Locuinta, Locuinta/Birou
  • Disponibilitate: 60zile
Localizare pe harta

Muncitoresc, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe