Otelu Rosu Casa P+1+Ms,Garaj+Piscina,Zona Gai - ID 219932

Otelu Rosu Casa P+1+Ms,Garaj+Piscina,Zona Gai

ID: 219932, Vest, Resita, 243 afisari

91,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: CUMPARARE SI PRIN CREDIT IPOTECAR; Ideala pentru FAMILIE EXTINSA, proprietate ce intruneste toate nevoile referitoare la spatiu, zone de relaxare, locuri de depozitare a bunurilor cat si 1 garaj incapator. 
   Biroul Imobiliar Activ Imob Caransebes va prezinta o proprietate tip vila formata din parter, etaj si mansarda, ingrijita, construita in proportie de 70% din boltari din betan si 30% BCA, cu fundatie si grinzi de beton armat, respectand normele tehnice privind termo-sitemele, segmentul electric si instalatiile sanitare, in Otelu Rosu, Zona Gai. 
   Proprietatea se remarca prin  faptul ca sunt indeplinite conditiile pentru locuinta la casa, avand suficiente camere, amplasata pe teren cu plan drept. 

   Casa bine inchegata, fiind formata din parter, etaj si mansarda cu placa de beton intre nivele, avand executate lucrarile de finisaje, prezentand urmatoarele caracteristici la general:
- cca.528 mp suprafata totala teren;
- cca.300 mp suprafata totala construita;
- cca.300 mp suprafata utila;
- cca.400 mp curte libera;

- La parterul imobilului se afla o bucatarie open space cu livingul, o baie, un hol, 3 terase inchise cu tamplarie PVC si geam termopan, un garaj; etajul 1 este format dintr-un hol bine definit, 3 dormitoare, un living generos cu semineu pe lemne, o baie si un balcon inchis cu termopan, iar la mansarda spatiu compartimentat in 4 camere si o baie, toate cu suprafete generoase. 
- in curtea spatioasa se regasesc 2 spatii de depozitare si o piscina betonata;
- toate camerele sunt mobilate, usile de interior din tamplarie PVC si lemn. Accesul la etaj fiind facilitat de scara interioara pavata cu gresie, iar in mansarda din lemn.
- pardoseala acoperita cu parchet laminat si gresie;
- centrala termica pe lemne cu instalatie teava de cupru, un boiler pentru apa calda, instalatie de climatizare;
- terenul este imprejmuit, acoperis din tigla ceramica fara probleme, 1 garaj  pentru 2 masini.
Proprietatea se vinde mobilata exact cum se vede in fotografii, pretul fiind usor negociabil.
Este foarte curata, ingrijita, uscata, aerisita si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut si nu se afla in zona cu risc de inundatie.
Casa este mult mai reprezentativa in realitate decat in fotografii.

   ATENTIE!!! Chiar daca locuiti in strainatate si aveti o proprietate oriunde in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0784 726 875 - Petre Culcea  Director Agentie si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe site-ul de imobiliare al tuturor carasenilor: resita.activimob.ro

Situatia juridica:

Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office. 

Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini. 

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea Activimob Resita SAU ACCESATI SITE-UL DE IMOBILIARE AL TUTUROR CARASENILOR: resita.activimob.ro

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

 Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

 ID ACTIV IMOB: 219932 CASA te bucuri!!! pentru mai multe informatii.

 

Contacteaza agent
Caracteristici casa vila
  • Numar Camere: 9
  • Zona: Vest
  • Suprafata utila: 260 mp
  • Reper: Otelu Rosu
  • Strazi: Asfaltate
  • Numar Dormitoare: 7
  • Tip casa: Individuala
  • Numar Bai: 3
  • Regim Inaltime: 1
  • Numar Bucatarii: 1
  • An Constructie: 2000
  • Suprafata Teren: 528 mp
  • Acces: Autobuz
  • Destinatie: Birou, Locuinta, Locuinta/Birou
  • Disponibilitate: IMEDIAT
Localizare pe harta

Vest, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe