Resita 3 birouri la cheie Zona Centrala Bl.800 - ID 222222

Resita 3 birouri la cheie Zona Centrala Bl.800

ID: 222222, Central, Resita, 157 afisari

20,000 EUR

   OFERTA DE VANZARE adresata antreprenorilor care intentioneaza sa dezvolte afaceri intr-un mic orasel de munte si au nevoie de unul sau mai multe birouri.
   BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Comision ZERO cumparatori!
  Franciza Imobiliara Activ Imob Romania cu reprezentanta in Caras Severin va ofera spre cumparare un nr.de 3 birouri in Resita,zona centrala pe Str.Petru Maior nr.2 (Bloc Administrativ 800) toate la etajul 4,dupa cum urmeaza;
   - 2 birouri identice cu intrari separate avand suprf.totala de cca 28 mp.fiecare,pret de vanzare 20 000 euro/birou.
   - 1 birou cu supraf.totala de cca 70 mp.pret de vanzare 50 000 euro.
  De precizat faptul ca tot etajul 4 unde functioneaza mai multe firme este renovat  inclusiv holul si cele 2 toaletele (femei-barbati) aflate in capetele holului.
   Incalzirea este asigurata de centrala termica pe gaz si aparat de climatizare cu invertor de caldura.Toate birourile se vand cu mobilierul vizibil in fotografii.
   Accesul de la parter si etaje este favorizat de scari de interior confectionate din beton si mozaic pentru trafic intens in cladire dispuse pe celelalte etaje mai functioneaza predominant diferite departamente ale Primariei Resita,Cartea Funciara cat si alte cateva zeci de firme.
   Cladirea este racordata la reteaua de  apa,canalizare, gaz,internet, curent 220w si 380w.
   Proprietarul este persoana fizica fara datorii, pretul fiind usor negociabil.
    Beneficii oferite de zona:
  Transportul public este bine deservit, in imediata apropierea aflandu-se statiile de autobuz cu rute interne, precum si inter-judetene
   Proprietatea se afla in centrul orasului Resita,in apropiere de facultate,terase,pizzerii,etc.
   Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- 0784 726 875 Petre Culcea,Broker Imobiliar, si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
   Situatia juridica:  
  Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
  Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.
   Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
   Compania ACTIV IMOB ROMANIA  este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 222222 Casa te bucuri.

Contacteaza agent
Caracteristici spatiu birouri
  • Zona: Central
  • Suprafata utila: 24 mp
  • Reper: Bloc Administrativ 800
  • Etaj: 4
  • Tip Spatiu: Cladire birouri
  • Dispunere: Intrare separata, Open space
  • An Constructie: 1970
  • Acces: Auto, Pietonal
Localizare pe harta

Central, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe