Caransebes, Terenuri intre 1500 si 65000 mp, Parcelabile, Langa Oras - ID 219381

Caransebes, Terenuri intre 1500 si 65000 mp, Parcelabile, Langa Oras

ID: 219381, Nord-Est, Caransebes, 363 afisari

10,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

 

- Biroul de tranzactii imobiliare Activ Imob Resita va pune la dispozitie un portofoliu de peste 20 de terenuri in imediata apropiere a Municipiului Caransebes;

- Acestea au suprafete cuprinse intre 1500 mp si 65000 mp si sunt listate la preturi  incepand de la 2 euro/mp, preturile fiind negociabile;

- Majoritatea terenurilor au acces la utilitati, dar si la drumuri asfaltate, fiind localizate atat in imediata apropiere a zonelor rezidentiale din oras cat si in zonele periferice, astfel fiind potrivite atat pentru constructii rezidentiale cat si pentru activitati economice/industriale;

- Terenurile sunt in momentul de fata extravilane, dar mai multe dintre ele vor deveni intravilane de anul viitor;

- Pentru consultarea portofoliului complet, va rugam sa accesati http://resita.activimob.ro/oferte-agent-costin-rusu-76-1.html unde veti putea vizualiza individual anunturile.

 

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0726 204 150 - Costin Rusu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe site-ul oficial de imobiliare: resita.activimob.ro Va multumim!

Situatia juridica:
Aceste proprietati detin informatii reale, fiind verificate si evaluate in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detin contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si sunt libere de sarcini.

 

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL OFICIAL DE IMOBILIARE: resita.activimob.roMULTUMIM!

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ID ACTIV IMOB: 219381

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Nord-Est
  • Suprafata: 2000 mp
  • Reper: Periferie
  • Fronturi: 2
  • Localizare: Extravilan
  • Deschidere: 50 ml
  • Tip teren: Construibil
  • Strazi: Asfaltate, De pamant
  • Pretabil: Agrement, Benzinarie, Birouri, Case / vile, Comercial, Hala / Depozit, Hotel, Spalatorie Auto
Localizare pe harta

Nord-Est, Caransebes

0726204150 Ne puteti contacta pe