Brebu Nou 3 Terenuri la Munte Intravilane cu Apa si Curent - ID 217671
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Brebu Nou 3 Terenuri la Munte Intravilane cu Apa si Curent

ID: 217671, Vest, Resita, 738 afisari

23,450 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Proprietatile sunt situate in Depresiunea Garana,in Loc.Brebu Nou avand o altitudine de cca.835 m si 35 Km de Loc.Resita,respectiv cca.10 Km de Semenic din Judetul Caras Severin din Sud-Vestul Romaniei,deplasarea facandu-se pe drumuri asfatate.
   Terenul NU este chirie de la primarie ,este dobandit prin Contract de Vanzare Cumparare in regim privat.
...Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie 3 loturi de teren INTRAVILANE pentru CONSTRUCTIE CASA, cu intrare din sosea asfaltata in Loc.Brebu Nou.
   Terenurile individual au Carti Funciare cu  suprafatele de 670 mp. 690 mp. lipite iar ultimul 513 mp.la cca 50 ml departare de cele doua,fiecare avand un front stradal la sosea de cca 15 ml. 
PLAN DREPT IN PROPORTIE DE 100%, disponibil pentru vanzare la pretul de 35 euro mp.
    Cale de acces chiar si vehicule grele pana in incinta terenului.
    Detine apa si contor de curent.
    Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
   BENEFICII OFERITE DE ZONA:
Localitate amplasata langa lacul de acumulare antropic in Zona Turistica si Agrement Valiug,Crivaia,Muntele Semenic,Trei Ape,etc.reprezinta un beneficiu in acest domeniu cat si alte segmente de activitati avand in vedre atat amplasamentul retras cat si terenul plat in proportie de 100%.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Situatia juridica: 
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office Activ Imob Resita si garantam legalitatea actelor.

Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul, au garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 217671.

 

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Vest
  • Suprafata: 670 mp
  • Reper: Brebu Nou Caras Severin
  • Fronturi: 2
  • Localizare: Intravilan
  • Deschidere: 14ml ml
  • Tip teren: Construibil
  • Strazi: Asfaltate
  • Pretabil: Agrement, Case / vile, Hotel
Localizare pe harta

Vest, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe