Ultracentral Garsoniera Parcul Cismigiu - ID 222173

Ultracentral Garsoniera Parcul Cismigiu

ID: 222173, Cismigiu, Bucuresti, 23 afisari

62,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

1. Beneficii oferite de zona:

Garsoniera este situata vis-a-vis de intrarea in Parcul Cismigiu, reprezinta un colt emblematic din inima Bucurestului, combinand farmecul istoric cu vibratia urbana contemporana. 

Straduta pitoreasca unde se afla garsoniera, este o oaza de liniste si eleganta, cu cladiri istorice bine conservate si arhitectura boema. Acest cartier imbina armonios traditia bucuresteana cu influentele moderne, oferind o atmosfera autentica si cosmopolitana.

Parcul Cismigiu, aflat la doar cativa pasi distanta, este una dintre cele mai frumoase gradini publice din Bucuresti, un loc unde natura se impleteste armonios cu istoria si cultura. Aleile sale pitoresti, statuile si pavilioanele istorice creeaza un cadru idilic pentru plimbari relaxante, activitati sportive sau pur si simplu pentru a te relaxa intr-un mediu natural si rafinat.

In aceasta zona, veti gasi si o varietate de restaurante, cafenele și magazine de lux, precum si acces rapid catre principalele atractii turistice si centrele de afaceri ale orasului, facand-o una dintre cele mai dorite si vibranta zone din Bucuresti:

- statii autobuz nr.122, 137, 201, N116, statii troleibuz nr.61, 66, 69, 70, 85 la 5 min de mers pe jos;

- statia metrou Izvor la 7 min de mers pe jos;

- Parcul Cismigiu la 2 min de mers pe jos, Parcul Iszov la 7 min de mers pe jos;

- Centrul Vechi cu o diversitate de reataurante, cafenele si terase la 5 min de mers pe jos; 

- Teatrul Bulandra, Teatrul Elizabeta la 7 min de mers pe jos, Teatrul de Revista Constantin Tanase, Teatrul Odeon, Sala Palatului la 10 min de mers pe jos.

- Mega Image la 4 min de mers pe jos, AFI Cotroceni la 10 min de mers cu masina, Unirea Shopping Center, Carrefour Unirea la 7 min de mers cu masina. 

2. Beneficii tehnice ale ofertei:

Se vinde garsoniera situata la et 5 al unui bloc cu regim de inaltime 8, construit in anul 1947, cu suprafata totala de 27 mp, spatioasa si luminoasa, recent renovata, centrala termica pe curent, 

Compartimentarea apartamentului este de tip semidecomandat si este alcatuit dintr-o  camera spatioasa, bucatarie si baie.
Se vinde mobilata si utilata, conform pozelor. 
Spațiul acestei garsoniere este proiectat cu atenție la detalii si finisat cu materiale de cea mai inalta calitate, se distinge prin designul contemporan si confortul oferit.

Mobilierul, ales cu grija, combina estetica moderna cu functionalitatea, creand o atmosfera calda si primitoare.

Bucataria este complet utilata si dotata cu electrocasnice de top, satisfacand cerintele celor mai exigente gusturi culinare.

Lumina naturala abundenta patrunde prin ferestrele mari, creand un ambient luminos si plăcut. Spatiul  de locuit este optimizat inteligent pentru a maximiza confortul, fara a sacrifica eleganta  si luxul.

3. Situatia juridica:

Actele pregatite pentru vanzarea garsonierei.

Lipsit de sarcini.

Comision cumparator: 2% din pretul  tranzactionat.

4. Unde se poate petrece timpul liber:

Parcul Cismigiu, Parcul Izvor.

Centrul Vechi, Institutii culturale si de divertisment. 

ID ACTIV IMOB: 222173 CASA te bucuri!!!

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Cismigiu
  • Suprafata utila: 27 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: 5/8
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 1
  • An Constructie: 1947
Localizare pe harta

Cismigiu, Bucuresti

0724278823 Ne puteti contacta pe