Resita,Chirie, 2 Camere, Lunca - ID 215234

Resita,Chirie, 2 Camere, Lunca

ID: 215234, Lunca, Resita, 270 afisari

270 EUR / luna

  1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 

- Apartamentul se afla la parterul unui bloc cu 4 etaje are 2 camere, 1 bucatarie mobilata si utilata modern; 1 balcon inchis cu acces din dormitor, 1 baie si 1 hol la intrare, totul la o suprafata de cca. 50 Mp.;

- Detine centrala termica functionala, masina spalat rufe, geamuri termopan la toate ferestrele si are aplicat parchet de buna calitate in camere, iar în baie si bucatarie gresie si faianta;

- Este curat, ingrijit, aerisit, proaspat renovat si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut, ocupabil din 01 SEPTEMBRIE. 

Se inchiriaza complet mobilat si utilat exact asa cum se observa in fotografii.

- LIBER din 1 MARTIE

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0742 235 049 - Cristian D. Indries sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe site-ul de imobiliare al tuturor resitenilor: resita.activimob.ro. Va multumim!

2. Beneficii oferite de zona:
- apartamentul se afla intr-un bloc aproape din zona Lunca cu strazile re-amenajate, cunoscuta ca o zona linistita;
- in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun, zona comerciala Nera;
- in imediata apropiere de liceu, scoala, gradinita si cresa;
- in imediata apropiere a bulevardului principal unde se gasesc sedii de banci, farmacii, pizzerii, fast-food, terase, etc.
 

3. Situatia juridica:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office. 
Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.


4. Unde se poate petrece timpul liber:
- la 5 min. de Parcul Central special amenajate pt copii,Sala Polivalenta
- la 5 min. de sala de fitness si forta;
- in imediata apropiere a Bulevardul principal si Complex Comercial Nera, unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food si diferite magazine.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL DE IMOBILIARE AL TUTUROR RESITENILOR: resita.activimob.ro

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ID ACTIV IMOB: 215234

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Numar Camere: 2
  • Zona: Lunca
  • Suprafata utila: 42 mp
  • Confort: 2
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: parter/4
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • An Constructie: 1970
Localizare pe harta

Lunca, Resita

0742235049 Ne puteti contacta pe