2 camere Parcul Titanii decomandat - ID 222084

2 camere Parcul Titanii decomandat

ID: 222084, Titan, Bucuresti, 87 afisari

94,800 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

1. Beneficii oferite de zona:

Apartamentul de 2 camere se afla pe strada Prisaca Dorinei, fiind una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti datorita combinatiei sale de liniste si accesibilitate.
Aflata in apropierea parcului Titanii, locatarii beneficiaza de un spatiu verde generos in care se pot relaxa sau practica sportul in aer liber. Strada este linistita si cu putin trafic, oferind astfel un mediu placut si sigur pentru familiile cu copii sau pentru cei care apreciaza linistea. In acelasi timp, accesul catre centrul orasului este rapid si facil, fie ca alegeti sa folositi  mijloacele de transport in comun sau propriul autoturism: 

- statia metrou Nicolae Grigorescu la 10 min de mers pe jos, statia de autobuz nr. 101, 102, 243, 311 la 5-7 min de mers pe jos.

In apropiere se gasesc si diverse facilitati precum supermarket-uri, restaurante, cafenele si magazine, care adauga un plus de confort vietii de zi cu zi.

De asemenea, exista si numeroase spatii de joaca pentru copii, scoli si gradinite, facand zona potrivita pentru familii.

In concluzie, apartamentul se afla într-o zona care combina avantajele unei locatii linistite si verzi cu proximitatea fata de facilitatile urbane, fiind ideal pentru cei care cauta o viata echilibrata intr-un cadru elegant si confortabil.

2. Beneficii tehnice ale ofertei:

Apartamentul de 2 camere este situat la et 1 al unui bloc cu regim de inaltime P+10, cu o suprafata totala 54 mp, construit in anul 1968, fără risc seismic.
Compartimentarea apartamentului este de tip decomandat  si este alcatuit dintr-un living spatios, dormitor, bucatarie, hol, baie si balcon inchis cu geamuri termopan.

Designul interior elegant si atent finisat, prin utilizarea materialelor de inalta calitate, adauga un plus de rafinament si stil locuintiei.
In interior, mobilierul este elegant si modern, ales cu gust si atentie la confortul locatarilor acestui imobil.
Bucataria  este complet utilata cu electrocasnice de ultima generatie. 

Dormitorul si livingul sunt spatioase, cu ferestre mari care permit luminii naturale sa patrunda in incapere, creand o atmosfera luminoasa si primitoare.

Baia  acestui apartament este prevazuta cu geam, care aduce lumina naturala si aer proaspat in interior, creand un mediu mai placut si mai luminos si dispune de obiecte sanitare de lux si finisaje elegante.

Incalzirea este asigurata de un sistem eficient, iar izolarea termica exterioara si interioara este de asemenea de calitate superioara.

Pe langa toate acestea, apartamentul beneficiaza si de un balcon generos, perfect pentru momentele de relaxare in aer liber.

Apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare platit la primaria sectorului 3 pentru anul 2024.

Blocul este curat si ingrijit, iar vecinii sunt civizati.

3. Situatia juridica:

Toate documentele sunt pregătite pentru vanzarea imobilului.

Lipsit de sarcini.

Comision: 2 % din pretul tranzactionarii.

4. Unde se poate petrece timpul liber:

Parcul Titanii, Parcul Titan, Parcul I.O.R.

Restaurante, cafenele, sali de sport.

ID ACTIV IMOB: 222084 CASA te bucuri!!!

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Titan
  • Suprafata utila: 50 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 1/10
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 1968
Localizare pe harta

Titan, Bucuresti

0724278823 Ne puteti contacta pe