Apartament 3 camere decomandat cu gradina 2 bai Mutare imediata Stb - ID 222093

Apartament 3 camere decomandat cu gradina 2 bai Mutare imediata Stb

ID: 222093, , Bragadiru, 40 afisari

94,500 EUR

Va propun spre vanzare un superb apartament cu 3 camere decomandat cu gradina proprie, situat in cel mai frumos ansamblu rezidential din orasul Bragadiru-cartierul Cristalului, suprafata utila 87 mp, bloc nou-constructie 2023, bransamente la toate utilitatile orasului ( apa, canalizare, gaze, curent, cablu Tv si Internet prin fibra optica ), strada asfaltata si iluminata, statie STB in apropiere!

Mutare imediata!!

Finisaje de calitate superioara: gresie si faianta spania, parchet de 10 cm, usi interioare din lemn pline, usa metalica antiefractie la intrare, obiecte sanitare in bai, centrala proprie immergas prin condensare, calorifere otel, tamplarie Pvc cu geamuri Tripan-Salamander gri antracit!

Ansamblul dispune de sistem de pompare a apei din retea cu vas tampon, pentru o presiune constanta la toate etajele indiferent de ora si un bazin de rezerva cu apa avand o capacitate de 3000 litri, in caz de avarii la reteaua de apa!

In incinta ansamblului se afla un loc de joaca pentru copii si mult spatiu verde cu rulouri de gazon, copaci, tuja si stalpi de iluminat!

Apartamentul dispune de o gradina proprie cu suprafata de aproximativ 50 mp unde aveti si o cismea pentru irigat!

Etaj parter din 3!

Constructie pe structura si plansee din beton armat, zidarie din caramida Porotherm, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm-EPS 80.

Compartimentare: Hol generos, 2 Bai complet utilate, 2 dormitoare, Living, Bucatarie inchisa, spatiu pentru depozitare, curte proprie.

Pret: 94.500 Euro. Tva 9 % inclus!

Pentru vizionari ( inclusiv in weekend ), tel: 0787.718.781- Mihai Nitu 

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona:
  • Suprafata utila: 87 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: parter/3
  • Numar Bai: 2
  • Numar Camere: 3
  • An Constructie: 2023
Localizare pe harta

, Bragadiru

0787718781 Ne puteti contacta pe