Caransebes Casa+Pensiune Jacuzzi+Salina,Comision ZERO Cumparator - ID 219933

Caransebes Casa+Pensiune Jacuzzi+Salina,Comision ZERO Cumparator

ID: 219933, Vest, Resita, 207 afisari

340,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE; Comision ZERO cumparator. Vezi 37 foto pe site-ul propriu  resita.activimob.ro  Cumparare si prin Credit Ipotecar. Proprietatea are mult mai multe beneficii decat sunt prezentate in descriere.

 Biroul Imobiliar Activ Imob Resita va prezinta o casa + pensiune construita in proportie de 90% din caramida si 10% boltari, BCA, pe fundatie si plansee din beton armat pe toata suprafata de amprenta cu stalpi si grinzi de beton, fiind compusa din parter si mansarda, cu acoperis in 2 ape din tabla lindab, in Caransebes, Zona Caransebesul Nou.

 Proprietate construita in anul 2007, intabulata in Cartea Funciara, avand urmatoarele caracteristici:

  - cca. 1500 mp suprafata totala teren;

  - cca. 920 mp suprafata totala construita inclus mansarda;
  - cca 550 mp curte libera;
  - cca. 500 mp.amprenta la sol.

  Casa se gaseste la parterul imobilului, detine  4 dormitoare, 2 bucatarii, 3 baii, hol intrare, un dressing si un jacuzzi care impreuna cu un dormitor formeaza un apartament, camera tehnica, anexe, toate cu suprafete generoase. Pentru renovare au fost folosite materiale premium si finisaje de calitate, la fel si mobila este una de buna calitate. 

   Pensiunea este una moderna, detine 9 camere, fiecare prevazuta cu baie proprie, o sala de mese incapatoare, uscatorie, doua terase deschise. Detine un ciubar interior la care au acces toate persoanele cazate, o salina unde se pot desfasura diferite activitati. 

 Curtea este comuna, generoasa, prevazuta cu marmura.

Imobilul detine si o gradina mare, cu spatiu verde, avand ca si loc de relaxare un foisor. 
Imobilul este racordat la curent, apa (fantana proprie si un bazin de aprox.2000L), gaz, cablu TV, internet Wi-fi, supraveghere video, aer conditionat. Incalzirea se face prin cele 2 centrale proprii pe gaz.
A
ccesul se face usor, deoarece se afla la strada principala. Posibilitatea de parcare se poate face in fata imobilului, unde este loc suficient pentru 7-8 masini. 
Proprietatea se vinde mobilata+utilata, exact cum se vede in fotografii, pretul fiind usor negociabil, disponibila imediat.
Este foarte curat, ingrijit, uscat, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut. 
Au fost respectate normele pentru constructie si nu se afla in zona cu risc de inundatie. Deasemenea, zona este una linistita, vecini de calitate.
Zone turistice Muntele Mic, Poiana Marului, Piatra Scrisa Armenis. 

ATENTIE!!! Chiar daca locuiti in strainatate si aveti o proprietate oriunde in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0784 726 875 - Petre Culcea  Director Agentie si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe site-ul de imobiliare al tuturor carasenilor: resita.activimob.ro

Situatia juridica: 
  Aceasta proprietate detine informatii reale,fiind evaluata si verificata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.

  Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini. 

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea Activimob Resita SAU ACCESATI SITE-UL DE IMOBILIARE AL TUTUROR CARASENILOR: resita.activimob.ro

Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

 Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ID ACTIV IMOB: 219896 CASA te bucuri!!!Mai multe informatii.

Contacteaza agent
Caracteristici casa vila
 • Numar Camere: 15
 • Zona: Vest
 • Suprafata utila: 870 mp
 • Reper: Loc.Caransebes
 • Strazi: Asfaltate
 • Numar Dormitoare: 13
 • Tip casa: Individuala
 • Numar Bai: 13
 • Numar Bucatarii: 3
 • An Constructie: 2007
 • Suprafata Teren: 1500 mp
 • Acces: Autobuz
 • Front: 16 ml / nr fronturi 1
 • Destinatie: Birou, Locuinta, Locuinta/Birou
 • Disponibilitate: IMEDIAT
Localizare pe harta

Vest, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe