Caransebes, Casa P+Etj.1+ Garaj, Zona Pipirig - ID 221738

Caransebes, Casa P+Etj.1+ Garaj, Zona Pipirig

ID: 221738, Nord-Est, Caransebes, 1543 afisari

90,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: CUMPARARE SI PRIN CREDIT IPOTECAR;

Ideala pentru FAMILIE EXTINSA, proprietate ce intruneste toate nevoile referitoare la spatiu, zone de relaxare, locuri de depozitare a bunurilor cat si 1 garaj incapator. 
   Biroul Imobiliar Activ Imob Caransebes va prezinta o proprietate tip vila formata din parter si etaj, ingrijita, construita in proportie de 90% din boltari din betan si 10% BCA, cu fundatie si grinzi de beton armat, respectand normele tehnice privind termo-sitemele, segmentul electric si instalatiile sanitare, in Caransebes, Zona Pipirig.
   Proprietatea se remarca prin  faptul ca sunt indeplinite conditiile pentru locuinta la casa, avand suficiente camere, amplasata pe teren cu plan drept. 
   Casa bine inchegata, fiind formata din parter si etaj, cu placa de beton intre nivele, avand executate lucrarile de finisaje, prezentand urmatoarele caracteristici la general:
- cca.320 mp suprafata totala teren;
- cca.320 mp suprafata totala construita;
- cca.313 mp suprafata utila;
- cca.100 mp suprafata garaj interior.
- La parterul imobilului se afla 2 dormitoare, un living incapator, o baie, un hol de acces, un garaj cu o suprafata de cca. 100 Mp. Etajul 1 (necesita finisare) este format dintr-un hol, 3 dormitoare, un living generos, o baie si o bucatarie cu deschidere spre terasa, toate cu suprafete generoase. 
- toate camerele de la parter sunt mobilate, usile de interior din lemn. Accesul la etaj este facilitat de scara interioara.
- pardoseala acoperita cu parchet laminat si gresie;
- detine centrala termica pe lemne si gaz, un boiler pentru apa calda;
- terenul este imprejmuit, acoperis din tigla ceramica fara probleme, 1 garaj  pentru cca. 4 masini.
Proprietatea se vinde mobilata exact cum se vede in fotografii, pretul fiind negociabil.
Este foarte curata, ingrijita, uscata, aerisita si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut si nu se afla in zona cu risc de inundatie.
Casa este mult mai reprezentativa in realitate decat in fotografii.

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Caransebes si Otelu Rosu, sau oriunde in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0773 760 709 - Ioan Sirbu sau 0726 204 150 - Costin Rusu si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe site-ul de imobiliare al tuturor carasenilor: resita.activimob.ro

Situatia juridica:

Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office. 
Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini. 

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Imobiliare Ioan Sirbu Activ Caransebes si Otelu Rosu SAU ACCESATI SITE-UL DE IMOBILIARE AL TUTUROR CARASENILOR: resita.activimob.ro

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ID ACTIV IMOB: 221738 CASA te bucuri!!!

Contacteaza agent
Caracteristici casa vila
  • Numar Camere: 8
  • Zona: Nord-Est
  • Suprafata utila: 313 mp
  • Reper: Penny
  • Strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Pietruite
  • Numar Dormitoare: 6
  • Tip casa: Individuala
  • Numar Bai: 2
  • Regim Inaltime: 1
  • Numar Bucatarii: 2
  • An Constructie: 1987
  • Suprafata Teren: 320 mp
  • Acces: Auto, Pietonal
  • Front: 8,5 ml / nr fronturi 2
  • Destinatie: Locuinta
Localizare pe harta

Nord-Est, Caransebes

0773760709 Ne puteti contacta pe