Oravita, Casa 280mp, 9 incaperi+pivnita mare, Negociabil, 0% COMISION! - ID 220268

Oravita, Casa 280mp, 9 incaperi+pivnita mare, Negociabil, 0% COMISION!

ID: 220268, Nord-Est, Oravita, 1183 afisari

59,570 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE CU COMISION ZERO CUMPARATOR; Vezi 30 foto pe site-ul propriu resita.activimob.ro; Cumparare si prin Credit Ipotecar!

 

 - Proprietatea se afla la 5 min de Restaurant, Banca, Cinema, Primarie, Politie si Liceu, intr-o zona cu aer foarte curat si este compusa din doua nivele (demisol+parter) si pod cu acoperisul in doua ape, construita din caramida tratata termic (arsa) si beton in mare parte, dispune de: 3 dormitoare foarte mari, 3 bucatarii, 3 bai, 3 zone de living si 2 curti, terenul avand in total o suprafata de 160 mp.;

- Casa are geamuri termopan la toate ferestrele, usi termopan la ambele intrari, usa metalica la strada; instalatie electrica si sanitara.
- Pentru alte informatii despre aceasta frumoasa proprietate, puteti programa o vizionare din timp. Se vinde mobilata si utilata (asa cum apare in fotografii), pretul fiind ușor negociabil!

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Oravita, Anina si Moldova Noua, sau oriunde in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0773 761 023 - Marian Telescu sau 0726 204 150 - Costin Rusu si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe site-ul de imobiliare al tuturor carasenilor: resita.activimob.ro

2. Beneficii oferite de zona:

- la 2-3 min. de parcuri special amenajate pentru copii, zona linistita, strazi asfaltate si iluminat stradal;

- in apropierea proprietatii se afla un Restaurant, Banca, Cinema, Liceu, Primarie, Sectia de Politie si diverse magazine.

3. Situatia juridica:

Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office, detine contract de mostenire, cadastru, intabulare, este libera de sarcini si nu are datorii fiscale.

4. Unde se poate petrece timpul liber:

- la 2 min. de parc special amenajat pentru copii;

- la circa 7-8 min. de Stadionul de Fotbal;

- la 5 min. de Bulevardul principal unde se gasesc restaurante, cinema, pizerii, cafenele, terase si diverse magazine.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Imobiliare Marian Telescu ActivImob Oravita-Anina si Moldova Noua SAU ACCESATI SITE-UL DE IMOBILIARE AL TUTUROR CARASENILOR: resita.activimob.ro

Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate de cumparare prin CREDIT IPOTECAR in 3 saptamani si CASH in 3 zile, documentatie executata de Compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului!

Proprietatea este mult mai reprezentativa in realitate decat in descriere si fotografii.

Alte caracteristici, vezi mai jos si 30 foto pe site-ul propriu resita.activimob.ro

ID ACTIV IMOB: 220268 CASA te bucuri!!!

Contacteaza agent
Caracteristici casa vila
  • Numar Camere: 9
  • Zona: Nord-Est
  • Suprafata utila: 230 mp
  • Reper: Biseica
  • Strazi: Pietruite
  • Numar Dormitoare: 3
  • Tip casa: Individuala
  • Numar Bai: 3
  • Numar Bucatarii: 3
  • An Constructie: 1952
  • Suprafata Teren: 160 mp
  • Front: 25 ml / nr fronturi 1
  • Destinatie: Birou, Locuinta, Locuinta/Birou
  • Disponibilitate: Imediat
Localizare pe harta

Nord-Est, Oravita

0773761023 Ne puteti contacta pe