Resita,Spatiu Birou,Cabinet etc.Zona Piata,Gara Nord - ID 219792
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Resita,Spatiu Birou,Cabinet etc.Zona Piata,Gara Nord

ID: 219792, Micro I, Resita, 360 afisari

69,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Ideal pentru birou,cabinet alte servicii!
  Proprietatea este situata in zona Piata Agro-alimentara si Gara Nord in Municipiului Resita, in apropiere se regasesc blocuri de locuinte cu spatii comerciale sau birouri la parter, diverse unitati comerciale  etc. Transportul public este bine deservit, in imediata apropierea aflandu-se statiile de autobuz cu rute interne, precum si inter-judetene.
  Proprietatea  este amplasata la parterul unui bloc cu 4 etaje cu toate vederile in fata, intrare separata, detine 3 incaperi, 2 holuri si baie, femei-barbati. 
  Proprietatea este uscata, nu sunt urme de infiltratii sau miros neplacut si este racordata la reteaua de  apa, canalizare, curent 220w,gaz, incalzire si apa calda cu centrala termica pe gaz,instalatie pe cupru.
  Spatiul se vinde insotit de toata documentatia, Extras de Carte Funciara, liber de sarcini, Certificat Fiscal fara datorii,intrarea efectiva in spatiu fiind imediat dupa semnarea contractului  de inchiriere.
Pot avea diverse destinatii de activitate de la birou,sevicii,comert etc.

  Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
    Situatia juridica:  
  Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
  Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.
  Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
   Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat proprietarul  cat si cumparatorul, avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 219792

Contacteaza agent
Caracteristici spatiu comercial
  • Numar Camere: 2
  • Zona: Micro I
  • Suprafata utila: 48 mp
  • Reper: Zona Piata,Gara Nord
  • Tip Spatiu: In apartament bloc
  • Structura: Caramida
  • Disponibilitate: IMEDIAT
Localizare pe harta

Micro I, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe