Prelungirea Ghencea Margelelor – Inchiriere Spatiu Comercial Stradal pretabil clinica medicala farmacie 430mp 4300E+tva comision 0 ! - ID 221662

Prelungirea Ghencea Margelelor – Inchiriere Spatiu Comercial Stradal pretabil clinica medicala farmacie 430mp 4300E+tva comision 0 !

ID: 221662, , Bragadiru, 67 afisari

5,100 EUR / luna

Prelungirea Ghencea- Margelelor – Inchiriere Spatiu Comercial Stradal  5100E– 430mp- comision 0 !

Agentia imobiliara ACTIV IMOB - CASA te bucuri, are placerea de a va prezenta spre  inchiriere in regim de reprezentare exclusiva,  un spatiu comercial - open space  de 430 mp aflat  stradal – vedere fata, central,  langa  statia STB de pe strada Margelelor  din Bragadiru.

  Acest spatiu  se afla  la etajul 1 al  unei cladiri P+1 ce a fost construita in 2017 si are  intrare separata de spatiul de la  parter. Cu un front stradal de 20 de  metri, cu vizibilitate crescuta si acces usor pentru clienti,  acest spațiu este o rampa ideală pentru diverse proiecte: birouri (logistica, show room, vanzari produse, lansari de produse) clinica medicala, clinica  estetica, magazine, prezentare de targuri, prezentare de networking și workshop-uri, spatiu de depozitare si prezentare marfuri, servicii curierat sala de sport, de fitness,de box, sala de dans si chiar evenimente. La parter exista uspatiu de joaca pentru copii, astfel incat daca se inchireaza pentru o sala de sport, parintii pot lasa copiii in spatiu de joaca respectiv.

 Pe langa suprafata de la etaj de 430 mp, spatiul comercial din oferta dispune la parter de 2 grupuri sanitare si inca un spatiu de depozitare. De asemenea in fata cladirii se afla o parcare de aproximativ 5 masini, ceea ce aduce un mare beneficiu acestui spatiu comercial.

Spațiul este  generos si deschis astfel incat  permite adaptabilitate prin compartimentare si  personalizare în funcție de dorintele clientului.  

Cladirea este dotata cu infrastructură modernă, incluzând sisteme de iluminat eficiente energetic, aer conditionat cu convector, gaze , apa cu canalizare curenta.

Pretul de inchiriere este de 10 Euro/mp +TVA

Comision 0 la client.

Contacteaza agent
Caracteristici spatiu comercial
  • Numar Camere: 3
  • Zona:
  • Suprafata utila: 430 mp
  • Reper: Margelelor, Dantelei, Safirului, Sos Alexandriei
  • Tip Spatiu: Spatii comerciale
  • Structura:
  • Vitrina: da ml
  • Disponibilitate: liber
Localizare pe harta

, Bragadiru

0731227886 Ne puteti contacta pe