Resita Spatiu Com 253 mp ptr Fast Food Comision ZERO Chirias - ID 217761
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Resita Spatiu Com 253 mp ptr Fast Food Comision ZERO Chirias

ID: 217761, Calea Caransebesului, Resita, 783 afisari

850 EUR / luna

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Comision ZERO Chirias!!!
  Proprietatea
 este situata in zona Centrala din Govandari Zona Sens Giratoriu in Municipiul Resita, in apropiere se regasesc blocuri de locuinte cu spatii comerciale la parter, diverse unitati comerciale si bancare etc. Transportul public este bine deservit, in imediata apropierea aflandu-se statiile de autobuz cu rute interne, precum si inter-judetene.
  Proprietatea se adreseaza investitorilor indeosebi cu servicii de cofetarie,patiserie,fast food si restaurant,avand avizele obtinute pentru acest domeniu de activitate. 
  Proprietatea este uscata, nu sunt urme de infiltratii sau miros neplacut si este racordata la reteaua de  apa, canalizare, curent 220w si 380 w,gaz.Incalzirea si apa calda asigurata de centrala termica pe gaz.
 Detine o bucatarie cu 4 iesiri de alimentare gaz,toalete femei-barbati,sali specifice ptr clienti,birou si camera depozit cu rampa de alimentare marfa prin spatele spatiului.
   Deasemenea se poate amenaja o terasa pe spatiul verde in fata proprietatii de cca 100 mp.cu autorizatiile necesare. 
  Spatiul se inchiriaza insotit de toata documentatia, Extras de Carte Funciara, liber de sarcini, Certificat Fiscal fara datorii.
Pot avea diverse destinatii de activitate de la sevicii la comert,productie, etc.

  Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
    Situatia juridica:  
  Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
  Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.
  Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
   Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru inchiriere se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat proprietarul  cat si chiriasul, avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 217761

Contacteaza agent
Caracteristici spatiu comercial
  • Numar Camere: 5
  • Zona: Calea Caransebesului
  • Suprafata utila: 220 mp
  • Reper: Sens Giratoriu C Caransebesului
  • Tip Spatiu: Spatii comerciale
  • Structura: Beton
  • Vitrina: 15ml ml
  • Disponibilitate: IMEDIAT
Localizare pe harta

Calea Caransebesului, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe