Resita CHIRIE Cladire 20 Birouri Parter Etaj si Mansarda - ID 219876

Resita CHIRIE Cladire 20 Birouri Parter Etaj si Mansarda

ID: 219876, Central, Resita, 474 afisari

1,500 EUR / luna

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Comision ZERO Chirias!!!
  Proprietatea este situata in Municipiul Resita,zona Cadastru si Fortele de Munca in apropiere se regasesc blocuri de locuinte cu spatii comerciale la parter, diverse unitati comerciale si bancare etc. Transportul public este bine deservit, in imediata apropierea aflandu-se statiile de autobuz cu rute interne, precum si inter-judetene.
  Proprietatea se adreseaza investitorilor care doresc spatiu de afaceri sau birouri. 
  Proprietatea este uscata, nu sunt urme de infiltratii sau miros neplacut si este racordata la reteaua de  apa, canalizare, curent 220w si 380 w,gaz.Incalzirea si apa calda asigurata de centrala termica pe gaz,si aparate de climatizare.
  Este formata din parter, etaj si mansarda cu o suprafata totala de 300 mp.cate 100 mp pe nivel,avand 2 intari direct din strada,respectiv;
    - parterul este format din hol,toaleta femei-barbati si 7 birouri.
    - etajul 1 este format din hol,toaleta femei-barbati,camera centralei si 7 birouri.
   - mansarda este formata din hol,toaleta femei-barbati,bucatarie,sala de mese,sala de sedinta si 5 birouri.Precizam faptul ca suprafata unui birou este similara cu marimea unei camere gen pensiune.
  Spatiul se inchiriaza tot,insotit de documentatie, Extras de Carte Funciara, liber de sarcini, Certificat Fiscal fara datorii la pretul de 3000 euro pe luna plus TVA de 19%.Se doreste chirias de calitate pe termen lung.

Pot avea diverse destinatii de activitate de la sevicii la comert,productie, etc.
  Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
    Situatia juridica:  
  Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
  Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.
  Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
   Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru inchiriere se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat proprietarul  cat si chiriasul, avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 219876,pentru mai multe informatii.

Contacteaza agent
Caracteristici spatiu birouri
  • Zona: Central
  • Suprafata utila: 240 mp
  • Reper: Fortele de Munca CS
  • Etaj: 3
  • Tip Spatiu: Cladire birouri
  • Dispunere: Compartimentat, Intrare separata
  • Clasa Birouri: 1
  • Stadiu: In constructie
  • An Constructie: 1985
  • Acces: Autobuz
Localizare pe harta

Central, Resita

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

0747299251 Ne puteti contacta pe