Resita Teren drept Calea Caransebes 20 Euro Mp - ID 209983
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Resita Teren drept Calea Caransebes 20 Euro Mp

ID: 209983, Calea Caransebesului, Resita, 1358 afisari

29,200 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:
...Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie teren pentru CONSTRUCTIE CASA in Resita, aproape de drumul principal.
   Terenul este intravilan, PLAN DREPT IN PROPORTIE DE 100% disponibil pentru vanzare 1325 Mp,usor negociabil,se aflala 10 min.de mers pe jos pana la zona de magazine de pe Calea Caransebesului.
    Cale de acces chiar si vehicule grele pana in incinta terenului.
    In proxima apropiere a terenului se afla utilitatile de apa si curent.
  Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
   Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0784 726 875, Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea acesteia, vizibil  pe singurul site de imobiliare al orasului  resita.activimob.ro Va multumim! 
Situatia juridica:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.Detine acte in regula,cadastru,intabulare si este libera de sarcini. 
RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea Activimob Resita MULTUMIM! 
Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare,se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia,cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal.Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI. 
ID:ACTIVIMOB;209983

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Calea Caransebesului
  • Suprafata: 1325 mp
  • Reper: Calea Caransebesului
  • Fronturi: 1
  • Localizare: Intravilan
  • Deschidere: 30ml ml
  • Tip teren: Construibil
  • Pretabil: Agrement, Case / vile
Localizare pe harta

Calea Caransebesului, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe