Resita Teren 55 284 Mp. Km. 7 - ID 219645

Resita Teren 55 284 Mp. Km. 7

ID: 219645, Calea Caransebesului, Resita, 548 afisari

45,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

- Terenul NU este chirie de la Primaria Resita, este dobandit prin Contract de Vanzare Cumparare in regim privat;
- Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie teren pentru CONSTRUCTIE CASA, PARC DE AGREMENT, HALE etc. in Resita, in zona Calea Caransebesului, la Km 7, la cca 500 m de  drumul principal, cu cale de acces din sosea pe un drum de piatra;
- Terenul are o suprafata totala de 55.284 mp, NU se parceleaza,
PLAN DREPT IN PROPORTIE DE 70-80%, mare parte padure, disponibil pentru vanzare, nu este negociabil;
- Cale de acces chiar si pentru vehicule grele pana in incinta terenului, in proxima apropiere a terenului se afla surse de alimentare de curent si nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0726 204 150 - Costin Rusu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe site-ul oficial de imobiliare: resita.activimob.ro Va multumim!

Situatia juridica:
Aceste proprietati detin informatii reale, fiind verificate si evaluate in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detin contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si sunt libere de sarcini.

 

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL OFICIAL DE IMOBILIARE: resita.activimob.ro MULTUMIM!

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ID ACTIV IMOB: 219645

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Calea Caransebesului
  • Suprafata: 55284 mp
  • Reper: Resita -Caransebes Km.9
  • Fronturi: 2
  • Localizare: Extravilan
  • Deschidere: 10 ml
  • Tip teren: Construibil
  • Pretabil: Agrement, Case / vile
Localizare pe harta

Calea Caransebesului, Resita

0726204150 Ne puteti contacta pe