Resita Teren Intravilan 5755 Mp Comision ZERO Str.Timisoarei - ID 218059

Resita Teren Intravilan 5755 Mp Comision ZERO Str.Timisoarei

ID: 218059, Calea Timisoarei, Resita, 963 afisari

34,530 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Comision ZERO cumparator!Teren cu constructie  de 50 mp.NU este chirie de la Primaria Resita,este dobandit prin Contract de Vanzare Cumparare in regim privat.
...Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie teren pentru CONSTRUCTIE CASA etc. in Resita, in zona Calea Timisoarei,in zona Jandarmeriei,la cca. 300 m de Str.Timisoarei .
   Terenul are o suprafata totala de 5755 mp cu o latura la drum de cca 100 ml,NU este drept decat cca 25% din suprafata
,restul este cu panta de cca 20 grade cu vedere spre Calea Timisoarei, disponibil pentru vanzare la pretul de 6 euro mp, negociabil.
    Cale de acces chiar si vehicule grele pana in incinta terenului.
    In proxima apropiere a terenului se afla surse de alimentare de curent,apa si canal.
  Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Situatia juridica: 
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office Activ Imob Resita si garantam legalitatea actelor.

Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul, au garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 218059.

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Calea Timisoarei
  • Suprafata: 5755 mp
  • Reper: Jandarmerie
  • Fronturi: 1
  • Localizare: Intravilan
  • Deschidere: 100ml ml
  • Tip teren: Construibil
  • Strazi: Asfaltate, De pamant
  • Pretabil: Agrement, Case / vile
Localizare pe harta

Calea Timisoarei, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe