Caransebes, 37350 mp, Parcelabil 45 Euro/mp, Cu Utilitati, Langa Sosea - ID 219994

Caransebes, 37350 mp, Parcelabil 45 Euro/mp, Cu Utilitati, Langa Sosea

ID: 219994, Nord, Caransebes, 266 afisari

1,680,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

 

- Biroul de tranzactii imobiliare Activ Imob Resita va pune la dispozitie un teren DREPT, langa sosea, in imediata apropiere a Municipiului Caransebes (consultati pozele pentru locatia exacta);

- Acesta are o suprafata de 37350 mp, ESTE PARCELABIL (se poate cumpara o suprafata mai mica din el) si este listat la un pret de 45 euro/mp, pretul fiind negociabil;

- Terenul are acces la toate utilitatile in imediata apropiere, dar si acces direct din Centura Caransebesului, iar dat fiind faptul ca este localizat in imediata apropiere a orasului, acestea se preteaza atat pentru constructii rezidentiale cat si pentru activitati economice/industriale;

- Terenul este in momentul de fata extravilan, dar va deveni intravilan de anul viitor cand se va definitiza Planul Urbanistic Zonal;

- Pentru consultarea portofoliului complet, va rugam sa accesati http://resita.activimob.ro/oferte-agent-costin-rusu-76-1.html unde veti putea vizualiza anunturi cu peste 20 de terenuri in zona Caransebesului.

 

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0726 204 150 - Costin Rusu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe site-ul oficial de imobiliare: resita.activimob.ro Va multumim!

Situatia juridica:
Aceste proprietati detin informatii reale, fiind verificate si evaluate in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detin contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si sunt libere de sarcini.

 

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL OFICIAL DE IMOBILIARE: resita.activimob.roMULTUMIM!

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

ID ACTIV IMOB: 219994

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Nord
  • Suprafata: 37350 mp
  • Reper: Giratoriu Caromet
  • Fronturi: 3
  • Localizare: Extravilan
  • Deschidere: 100 ml
  • Strazi: Asfaltate
  • Pretabil: Agrement, Benzinarie, Case / vile, Comercial, Hala / Depozit, Hotel, Spalatorie Auto
Localizare pe harta

Nord, Caransebes

0726204150 Ne puteti contacta pe