Resita Teren Calea Terovei 5754 Mp - ID 212685
x
A C T I V   I M O B - C A S A   t e   b u c u r i

Resita Teren Calea Terovei 5754 Mp

ID: 212685, Periferie, Resita, 1039 afisari

15,000 EUR

   BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Terenul nu este chirie de la Primaria Resita,este dobandit prin Contract de Vanzare Cumparare in regim privat.
...Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie teren pentru CONSTRUCTIE CASA in Resita, in zona Calea Terovei,langa Brutaria Lisiprod, aproape de drumul principal.
   Terenul este intravilan, 5754 Mp,(forma dreptunghiulara) imprejmuit,PLAN DREPT IN PROPORTIE DE 100%,panta usoara 5%, disponibil pentru vanzare la pretul de 17 500 euro, usor negociabil.
    Cale de acces chiar si vehicule grele pana in incinta terenului.
    In proxima apropiere a terenului se afla surse de alimentare cu apa si curent.
  Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Situatia juridica: 
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office Activ Imob Resita si garantam legalitatea actelor.

Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul, au garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 212685.

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Periferie
  • Suprafata: 5754 mp
  • Reper: Brutaria Lisiprod
  • Fronturi: 4
  • Localizare: Intravilan
  • Tip teren: Construibil
  • Pretabil: Agrement, Case / vile
Localizare pe harta

Periferie, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe