Gataia Teren Drept 1414 Mp Lot de Casa,8,5 Euro Mp - ID 217798

Gataia Teren Drept 1414 Mp Lot de Casa,8,5 Euro Mp

ID: 217798, Vest, Resita, 993 afisari

12,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: Terenul este mai reprezentativ in realitate decat in fotografii.Proprietatea este situata in Loc.Sculia -Gataia   din Judetul Timis din Sud-Vestul Romaniei,intre localitatile Resita-Timisoara, deplasarea facandu-se pe drum asfatat DN 58 B.
   Terenul NU este chirie de la primarie este LOT DE CASA , dobandit prin Contract de Vanzare Cumparare in regim privat,imprejmuit la strada cu gard de beton.
...Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie un lot de teren INTRAVILAN pentru CONSTRUCTIE CASA, cu intrare din sosea asfaltata in Loc.Sculia.
   Teren individual are Carte Funciara cu  suprafata totala de 1414 mp. 
PLAN DREPT IN PROPORTIE DE 100%, disponibil pentru vanzare.
    Cale de acces chiar si vehicule grele pana in incinta terenului.
    Utilitatile respectiv apa, curent si canal la poarta.Autoritatile dau concursul si sprijina noii proprietari de terenuri pentru eliberarea Certificatului de Urbanism.
    Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
    Rugam programare din timp ptr vizionare la Director Agentie Activ Imob Resita,Petre Culcea.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Situatia juridica: 
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office Activ Imob Resita si garantam legalitatea actelor.

Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul, au garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 217798

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Vest
  • Suprafata: 1414 mp
  • Reper: Loc.Sculia Gataia Timis
  • Fronturi: 1
  • Localizare: Intravilan
  • Tip teren: Construibil
  • Strazi: Asfaltate
  • Pretabil: Case / vile
Localizare pe harta

Vest, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe