Garana Teren Drept 1164 Mp.cca 20 Euro Mp. - ID 217998

Garana Teren Drept 1164 Mp.cca 20 Euro Mp.

ID: 217998, Vest, Resita, 1086 afisari

24,000 EUR

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Proprietatea este situata in Depresiunea Garana,in Loc.Brebu Nou avand o altitudine de cca.835 m si 35 Km de Loc.Resita,respectiv cca.10 Km de Semenic din Judetul Caras Severin din Sud-Vestul Romaniei,deplasarea facandu-se pe drumuri asfatate.
   Terenul NU este chirie de la primarie ,este dobandit prin Contract de Vanzare Cumparare in regim privat.
...Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie un lot de teren INTRAVILAN pentru CONSTRUCTIE CASA, cu intrare din drum in Loc.GARANA.
   Teren individual are Carte Funciara cu  suprafatele de 1164 mp. 
PLAN DREPT DAR CU USOARA CADERE,CU VEDERE LA SCENA, disponibil pentru vanzare la pretul de cca 20 euro mp.
    Cale de acces chiar si vehicule grele pana in incinta terenului.
    Utilitatile sunt aproape de teren.
    Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
   BENEFICII OFERITE DE ZONA:Terenul se afla la cca 2 Km de lac.
Localitate amplasata langa lacul de acumulare antropic in Zona Turistica si Agrement Valiug,Crivaia,Muntele Semenic,Trei Ape,etc.reprezinta un beneficiu in acest domeniu cat si alte segmente de activitati avand in vedre atat amplasamentul retras cat si terenul plat in proportie de 100%.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Situatia juridica: 
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office Activ Imob Resita si garantam legalitatea actelor.

Recomandare: Pentru a vizualiza toate ofertele cu mai multe fotografii si a primi notificari cu noile oferte, va rugam sa solicitati cerere de prietenie pe facebook Petre Culcea ActivImob Resita sau sa accesati site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro
Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul, au garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID Activ Imob 217998.

Contacteaza agent
Caracteristici teren
  • Zona: Vest
  • Suprafata: 1164 mp
  • Reper: Garana la cca 2 Km de lac
  • Fronturi: 2
  • Localizare: Intravilan
  • Tip teren: Construibil
  • Pretabil: Agrement, Case / vile, Hotel
Localizare pe harta

Vest, Resita

0747299251 Ne puteti contacta pe