Bocsa, 2 Camere.Conf.1, Sporit, Decom. - ID 221779

Bocsa, 2 Camere.Conf.1, Sporit, Decom.

ID: 221779, Central, Bocsa, 404 afisari

45,900 EUR

1. BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

- Apartamentul se afla la etajul 1, al unui bloc cu regim de inaltime P+4 etaje, confort 1 sporit, decom., compus din 2 camere mari si luminoase, (o sufragerie spatioasa si un dormitor), 1 bucatarie mobilata si utilata; 1 balcon foarte mare, transformat in camera de zi, 1 baie (prevazuta cu cada si geam de aerisire) si 2 holuri foarte generoase, totul la o suprafata de cca. 86 mp;                                                                                            - Apartamentul se afla intr-un imobil reabilitat, detine parcare platita si detine in administrare si o boxa .

- Detine centrala termica, cu instalatie pe cupru si calorifere, geamuri termopan la toate ferestrele, instalatia electrica schimbata, retea de apa si canalizare separata, usa metalica la intrare, usi interioare de lemn, parchet din lemn in camere, in stare exceptionala,  gresie si faianta in bucatarie si baie si holuri.                

- Blocul din care face parte apartamentul este amplasat intr-o zona linistita, cu loc de parcare platit, scara este foarte curata, ingrijita, administrata corespunzator;

- Apartamentul este foarte luminos, foarte curat si ingrijit, aerisit, nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut.                            - Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, pretul este negociabil.

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau Bocsa, in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0770 648 478 - Narcisa Ionescu sau 0784 726 875 - Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil  pe singurul site de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro. Va multumim!

2. Beneficii oferite de zona:
- foarte aproape de statii de autobuz in ambele sensuri si statie de Taxi;
- la 10 min. de  Sediul de Politie si Parc;
- la 2 min. de mijloc transport in comun si magazine, farmacii, etc.;
- la 3 min. de scoala, gradinita si liceu;
- la 10 min. de  Corpul Administrativ Taxe si impozite al Primariei Bocsa si alte institutii.

3. Situatia juridica:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.
Detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini.

4. Unde se poate petrece timpul liber:
- se afla in imediata apropiere a mai multor restaurante, terase, pizzerii, precum si a unor farmacii si supermarketuri.
- la 5 min de fast-food si diferite magazine;
- la 3-5 minute de Penny, Parabo si Profi ;
- la 2 min. de parc si loc de joaca ;

Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea ActivImob Resita SAU ACCESATI SITE-UL OFICIAL DE IMOBILIARE AL ORASULUI: resita.activimob.ro. MULTUMIM!

Posibilitate cumparare prin credit ipotecar in 3 saptamani sau cash in 3 zile,   documentatie executata de compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului.

Contacteaza agent
Caracteristici apartament
  • Zona: Central
  • Suprafata utila: 76 mp
  • Confort: 1 sporit
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 1/4
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 2000
Localizare pe harta

Central, Bocsa

0770648478 Ne puteti contacta pe